Reklama

Reklama

Recenzie (3)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Uspávajúco slabá, neskutočne nudná a nevýrazná znôška pseudo-hororových báchoriek, ktorá by nezaujala snáď ani pred 50 rokmi. Zatiaľ bezdôvodne ospevovaný Ciaran Foy bude asi jediným dôvodom prečo si to ľudia dohľadajú / pozrú, hoci mňa o jeho údajnom talente zatiaľ nepresvedčil a očakávam, že sa definitívne spáli pri Sinisterovi 2. Aj keď mu to neprajem. ()

Vojtino 

všetky recenzie používateľa

Irský sourozenec našich českých Pionýrů hororu. Stejně nevyvážené a na podobné technické úrovni. Nejlepšími povídkami jsou "Prejudice", "Regards to the Chef" a "Better the Derval You Know...". Trochu mě pak zklamal Ciaran Foy, od kterého se mi velmi líbil celovečerní debut Citadel, ale jeho příspěvek zde je spíše podprůměrný. Ke zhlédnutí tady. ()

PEZ 

všetky recenzie používateľa

No-budget full-lenght feature vytvoreny specialne pre irsky Darklight Film Festival. Pri jeho natacani sa stretlo desat vychadzajucich talentovanych irskych reziserov a scenaristov (niekedy v jednej osobe), kazdy natocil kratky film, kde je spolocnym spojitkom tajomny hotel. Celkovy dojem je priemerny, predsalen kvalita jednotlivych kratasov kolisala. Na druhu stranu 10 000 Eur a 6 dni natacania su priam fatalne podmienky, je teda neuveritelne, ze sa podarilo koncept naplnit a rozhodne nie je strata casu si Hotel Darklight raz pozriet. No nic sa nestane, ked divak uprednostni hoci len jednotlive segmenty. Mne sa najviac pacili "Lonely Hearts" (scenar/rezia Ciaran Foy), "Prejudice" (scenar/rezia Paul Walker), "St. Mary", "Play Dead" (scenar/rezia James Phelan) a "Noughts and Crosses". 7/10 ()

Reklama

Reklama