Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mafiánsky boss sa dostane na kauciu na slobodu. Dozvie sa však, že mu niekto siahol na jeho tajné konto. Jeho hrdlorezi majú teraz dva dni na to, aby peniaze našli za akúkoľvek cenu. Iba tak má totiž známy mafián šancu uniknúť spravodlivosti. (petrik11)

Recenzie (23)

nemik22 

všetky recenzie používateľa

Díky podhodnocení filmu jsem celkem dlouho váhal, jestli si ho vůbec pustit. Zdá se mi, že jsem koukal na něco jinýho něž někteří z vás. Je pravda, že i mě napadl "Sám doma". To už asi nebude náhoda. Ale proč by to mělo být něco nežádoucího? Naopak mi přijde docela originální zasadit to do thrillerového prostředí. Stejně tak se mi vybavil film "Poslední dům nalevo", kde se (podobně jako tady) karta obrátí a ze záporáků se rázem stávají oběti a to mě k smrti baví. ()

Rupmen 

všetky recenzie používateľa

Jauvajs! Hodně nepovedený film, přehlídka zoufalých ne-hereckých výkonů. Ono zde v zásadě není co hrát. To pochopili ukázněně všichni (zejména pak herci), s výjimkou osoby, která zde vystupuje v roli sestry Lauren. Ta naopak hraje jako o život. Za svůj výkon si možná nezaslouží trest smrti (vždyť je to jen „film“), každopádně by ale měla dostat doživotní zákaz vstupu do všech filmových studií. Představa, že bych se na to musel podívat ještě jednou, mě úplně vyděsila. Tomu říkám horor. ()

Reklama

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

miller je B-čkar. Avšak narozdiel od Briana Millera tento má aspoň isté kvality a je to vidieť či už u bruceových filmov a tu tiež. Film má síce trošku pomalšie tempo ale vďaka dĺžke nenudí, hlavný hrdina sympatický, jeho ségra kosť, banda záporákov je tiež celkom fajn, zabitia sú krvavé, občas nečakané buď tým kto umrie alebo tým ako aký spôsob zabitia príde. akurát koniec je odfláknutejší, takže zato * dole. ()

Googooplexer 

všetky recenzie používateľa

Owena chce mať za kamaráta každý. A kto nechce, určite by radšej chcel. Obrovská škoda, že herci neboli aspoň o niečo lepší a že scéna so sťahovaním film poriadne spomalila a unudila. Po veľmi dobrom začiatku sa to tým trochu (dosť) pokazilo. Hodili by sa aj nejaké flešbeky z Owenovej slávnej minulosti v škole, skrátka hodilo by sa z toho urobiť trochu väčší film a nie len také postgraduálne video. ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru milé prekvapenie. Už len úvodná scéna naznačovala, že môže ísť o brutálnu vec s niekoľkými hrdlorezmi. Ten príbeh je obyčajný shit akých tu už bolo, ale zaujímavo natočený bez vážnejšieho (za hlavu chytajúceho sa) prešľapu. Páčil sa my mladý Owen z ktorého ma niekedy mrazilo viac ako z tých vrahov, zaujímavý týpek a dôkaz, že keď si chcete zahrať v nejakom filme texty sa nejak obzvlášť učiť nemusíte :) ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Rochester, ktoré sa nachádza v štáte New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama