Reklama

Reklama

Kurz sebaovládania

(seriál)
  • Česko Kurz sebeovládání (viac)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvorcovia:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrajú:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(viac)

Recenzie (184)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

"Mňa nevyrazíte. Končím! Myslíte si, že ma nahradíte ? Len do toho, už to nebude ono. Ak myslíte, že prehrám ste vedľa". Takto si to vydiskutoval Charlie s producentmi Dva a pol chlapa hneď v prvom diely. A myslím, že ma pravdu. Dva a pol chlapa už bez neho nieje ono. Tu v Kurze sebaovládania (skutočne trefný názov seriálu) znova valcuje, hlášky ma napísane znova trefné a perfektné na telo a celé je to nie len nový seriál, ale zároveň aj ukážka toho, že to hlavne stálo na Charliem Sheenovi. Fanúšikovia Dva a pol chlapa určite pochopia kopec narážok (znova sa Charlie volá Charlie, znova je tu kopec posteľových scén a znova Charlie chlasta ako dúha) a dokonca sa dostavia aj niektoré známe tváre, ako napríklad Charlieho tatko, či Charlieho bývala Denise Richards. Pre tých, ktorým sa Dva a pol chlapa ľúbilo do kým Charlieho nevyrazili, a ktorý stále váhajú či si to majú pozrieť, hovorím pozrite si to. Dva a pol chlapa je do tej 8 serie lepším seriálom, ale aj tu ma stále Charlie čo ponúknuť. Pre tých, ktorý pozerali DapCH v slovenskom dabing, nemajte strach. Aj tu je dabing perfektný a znova Charlieho perfektne nadaboval Stanley Král. "Mal by si skladať jingle niekde v Malibu." - Skladanie jinglov je na prd." 80% - 4* ()

Piri 

všetky recenzie používateľa

Je to nenásilné aj vtipné, striedmejšie ako posledné a obsesné série Dva a pol chlapa s Kutcherom. Najsexi babou je bez pochýb Shawnee Smith, riadna tigrica, toto sú tie správne typy, je zvláštne, že v Dva a pol chlapa nedali ani raz takú šarmantnú babu k Charliemu ;) Na zahodenie nie je ani Noureen DeWulf, vyzerá ako mexická židovka, fajn baba na zahryznutie, táto úloha jej dobre sadla a v slovenskom znení ju perfektne nadabovala Lívia Bielovič, dabing sa k tomuto seriálu vydaril skoro ako ten k Dva a pol chlapa, k výberu hlasov nemám výhrad. ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Typický Sheenův humor který mu jde nejlépe, sexistický, černý a bez servítek.Takové pokračování dva a půl chlapa bez jednoho a půl chlapa.Scénář vtipný a nápaditý, zajímavé postavy a super hlášky, svým způsobem je to ještě zábavnější než-li Two and Half Men, škoda že se nakonec z původních 100 zamýšlených dílů natočilo pouze deset, Charlie neber ty drogy kurva, mohl si tímhle poslat kačera a ty sráče do prdele, kam bez tebe patří. 80%. ()

Raziel_cz 

všetky recenzie používateľa

První série vytřela celému Dva a půl chlapa zrak. A nejenom vtípky na jeho účet. Je vidět, kdo ten seriál táhl a protože tady hraje svým způsobem dost podobný charakter (inu, zřejmě pořád sám sebe, mínus alkohol) a má mnohem víc prostoru (ostatně stojí čisté na něm), takže kdybych se měl mezi těmahle dvěma seriály rozhodovat, Anger Management je jasná volba. ()

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Charlie evidentně zchátral po úletu na fetu a lehkých děvách, vypadá opravdu stahaně, ale sem tam ten fórek na kameru protlačí - sice s mírnou zácpou, ale na uchechnutí to je. Čili za dvě. Podobný seriál, jako Dva a půl chlapa, tak naplněný gagy se hledá málokde. A to stejně vydrželo jen tak do čvrté série, pak je i Dva a půl chlapa nuda. Jinak Charlie stále oprávněně patří mezi ty lepší a nejlepší herce, jaké znám a mám oblíbené. ()

Galéria (811)

Zaujímavosti (21)

  • Jako první získaly svou roli Shawnee Smith a Selma Blair. Smith byla obsazena do role Charlieho exmanželky a Blair dostala roli jeho terapeutky. Do těchto rolí byly také zvažovány herečky Julie Benz, Jenica Bergere, Elaine Hendrix, Kate Reinders a Nichole Hiltz. (Cheeker)
  • Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu. (Chris Masters)
  • V seriálu se objevila i bývalá manželka Charlieho Sheena Denise Richards. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama