Reklama

Reklama

Od ich posledného šialeného dobrodružstva uplynuli už dva roky. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) a Doug (Justin Bartha) si doma užívajú radosti obyčajného života – tetovania sú odstránené, videá zmazané... O nefalšovanom magnete na katastrofy menom Mr. Chow (Ken Jeong) naposledy počuli, keď ešte sedel v thajskom väzení. V podstate len jeden z členov niekdajšej partičky na pohľadanie je stále rovnako nespokojný so sebou, svojím životom i všetkým naokolo, ako pred rokmi – čierna ovca Alan (Zach Galifianakis)! Ešte stále nemá žiadny cieľ, ku ktorému by sa jedného dňa chcel dopracovať, kašle na pravidelné užívanie potrebných liekov a riadi sa výlučne svojimi impulzmi... Čo v jeho prípade znamená asi toľko, že úplne stratí zmysel pre realitu a hranice akéhokoľvek typu, kým ho zničujúca osobná kríza neprinúti prijať pomoc, bez ktorej to – či už sa mu to páči alebo nie – jednoducho nejde. Aby to však nevzdal skôr, ako sa dostavia prvé úspechy, potrebuje podporu svojich troch najlepších priateľov. A keďže teraz nie je v hre žiadna rozlúčka so slobodou ani svadba, čo už by sa len mohlo zvrtnúť? Nuž, kto ich len trochu pozná, vie... Že úplne všetko! (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (942)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Dalo by se říct, že důstojné rozloučení, které působí jako mírně zbytečná nádstavba. Je vražedné přicházet co dva roky se stále novými nápady na stejné téma. Takže nám tvůrci nabízejí trošku jiný koncept, ve kterém se naši hrdinové tentokráte neskalí a Doug je tentokráte unesen zcela vědomě. V některých scénách se sentimentálně vzpomíná. Jediná postava, která má tohle všechno u prdele je absolutně šílený Leslie Chow. Ten člověk se narodil snad s kokainem v těle. V závěru mě bylo trošku i smutno že se s našimi hrdiny pravděpodobně na hodně dlouhý čas loučíme, protože upřímně s nimi si člověk prožil hodně zábavy. Wolfpack forever! Nic to ovšem nemění na faktu, že 3. díl je z celé série nejslabší. 60% ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Partia tvorcov pochopila, že po druhýkrát použiť ten istý kopirák by asi naozaj neprešlo a tak musím hneď na začiatku pochváliť jednoduchý nápad, od ktorého sa odvíjala hlavná zápletka. Postavám sa nič vyčítať nedá a ešte stále dokážu rozochvieť divácke bránice na základe tých istých defektov v ich charakteroch. Pribudol však ťahúň v podobe Johna Goodmana, ktorým bol špičkovou voľbou. Fóry a hlášky si udržiavajú šialenú úroveň, ale ich výbušnosť už stráca na intenzivite. Sem-tam sa podarí dobrý zvrat, no napriek tomu ostáva jednotka neprekonaná. Do záverečných titulkov som mal malú nádej, že odniekiaľ predsa len do tretice vybehne Tyson s tigrom na obojku, ktorý by bol pre mňa tou pomyslenou čerešničkou. Napriek tomu prekvapujúco veľmi poctivá bodka za touto skvelou sériou. 85%. ()

Reklama

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Velkolepé zakončení komedie, ve které to odnesou kohouti, žirafa i Johny Cash. A stejně to nestačilo. Pařba sice ani napotřetí rozhodně nenudí a ty necelé dvě hodinky utekly až překvapivě rychle. Už mi tam ale chybí ta pohodovost, svěžest a v některých momentech se až příliš tlačí na pilu. Alan už tentokrát zabírá až příliš prostoru, při scénách s Melissou McCarthy bych si nejraději vystřelil mozek z hlavy a v poslední třetině by se daly povedené fóry napočítat na prstech jedné ruky. Mezi hlavní trojicí to však pořád funguje, některé scény jsou opravdu vynikající (žirafa, slaňování do apartmá, potitulková scéna) a John Goodman si tu svoji roličku také užívá, co to jde. Jen to srovnání se stále výtečnou jedničkou je malinko bolestivé. Tu bych si totiž mohl pouštět stále do kolečka prakticky neustále, trojka se mi však již den po projekci skoro celá vykouřila z hlavy a nějak nemám chuť si ji zopakovat.60% ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

- I Believe I Can Fly - Todd Phillips testoval v mainstreame hranice čierneho a zvrhlého humoru. Napadlo ma The Hangover: Into Darkness :) Je to iné ako predošlé časti a chápem, keď budú skalní fanúšikovia jednotky sklamaní, pretože scenár trochu zabúda na Phila a Stua a humor je tiež na inej (vyššej?) úrovni. Všetko to ale slúži iba pre prospech veci, dokonca aj scény, nad ktorými budete krútiť hlavou. 85%, výborná zábava, najlepšia časť a mne osobne tam chýbala iba tradičná Stuová pesnička. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Dúfam, že už žiadna štvorka nebude a je to definitívne ukončené, pretože už pri dvojke som nemala náladu na to pozerať ale tak keď už som videla jednotku tak som tomu šancu dala. Vedela som, že ani trojka ma neprekvapí ale priznávam, že niektoré scény pobavili. Ale takisto ako pri dvojke, stále som sa tomu vyhýbala a odkladala. Nakoniec ma to dobehlo a vôbec neoslnilo. Slabé 3* pretože Alan je kretén. Inak by to bolo menej. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (37)

  • Ve všech třech dílech trilogie byly postavy ve výtahu vždy uspořádány tak, aby se každý herec alespoň jednou objevil uprostřed. V prvním filmu to byl Bradley Cooper (Phil), napravo byl Ed Helms (Stu) a nalevo Zach Galifianakis (Alan). Ve druhém díle byl uprostřed Ed Helms, napravo Zach Galifianakis a vlevo Bradley Cooper. A ve třetím díle je uprostřed Zach Galifianakis, napravo Ed Helms a nalevo Bradley Cooper. (Chibs)
  • Dva nejdůležitější automobily, které ve filmu můžeme spatřit, jsou Maybach 57 S, kterým jezdí pan Marshall (John Goodman), a upravený Lincoln Town Car V8 (r. v. cca 2003), kterou pan Marshall propůjčil "vlčí smečce". (epicride)
  • S rozpočtom 103 miliónov amerických dolárov je snímka najdrahšia spomedzi dielov trilógie. Jednotka sa zaobišla s 35 miliónmi a dvojka s 80 miliónmi. Čo sa týka zárobkov počas otváracieho víkendu v amerických kinách, stojí na tom najhoršie. Ledva nazbierala 43 miliónov amerických dolárov, kým prvá časť dosiahla sumu necelých 45 a druhá skoro 86 miliónov. (Don Jebal)

Súvisiace novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (viac)

Reklama

Reklama