Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o emotivně nestabilní Ashley. Když zjistí informace o místním mýtu o sériovém vrahovi, kterého je možné vyvolat přes internet, začíná mít podezření, že je jeho další obětí. Je to ale opravdu tak? Nebo je to vše její chorá představivost? (LIVINGDEAD)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (46)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Aj keď sa slashery dnes už neobjavujú v takom množstve ani kvalite, ich obrovský prínos pre hororové filmy je nepopierateľný a hoci sa niekomu už môžu zdať nezaujímavé či podobné, ja si rád pozriem každý nový kúsok, na rozdiel od napr. tragicky otrepaných duchárčín, ktoré sa navyše zvyknú tváriť smrteľne vážne. Smiley sa zaoberá rovnomennou "urban legend", ktorá koluje internetom a študentkami, ktorí sa na nej zabávajú a rozhodnú sa ju osobne vyskúšať, no zisťujú, že môže byť až nebezpečne pravdivá. Celkové spracovanie sa mi zdalo nevýrazné, postavy boli otravné a občas som sa nudil, no atmosféra miestami pekne hustla a finále sa našťastie nedalo uhádnuť priskoro; len škoda, že nakoniec bolo vykrádačkou iného slasheru z r.2005, takže pre mňa je Smiley slabším subžánrovým prírastkom. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Taká klasická teen vyvražďovačka bez nápadu ale zo sympatickými herečkami.Aj sa troška zasmejete a poviete si že niektoré tie postavy sú čistý debili a príbeh je len zo zúfalých výkrikov tvorcov natočiť aspoň troška originálny slasher tak to nevyšlo.Ale nemôžem povedať že by ma film celkom nebavil.No ale lakačky ma dostali,viac krát sa mi stalo že som sa naozaj ľakol.Bez herečky M.Papalia by bol tento film pomalí nepozerateľný a pamätám si ju z podobného ale o veľa lepšieho filmu the den a práve ona to tam držala celé vo veľmi slušnom a hlavne pozerateľnom stave.A tá finálna pointa bola predvídateľná a minula sa účinku. ()

Reklama

majo0007 odpad!

všetky recenzie používateľa

Názov filmu by som skôr zmenil na "Lol". Film, ktorý sa v traileri tvári ako nervydrásajúci slasher totižto stojí za prd a pre budúcich filmárov, ktorí by chceli natočiť niečo v tomto žánri by mal slúžiť ako výstraha, že sa treba otočiť o 180 stupňov. Keď k tomuto mixu z Candymana a Death Note pridám totálne nesympatický casting a prakticky žiaden mord, nevidím dôvod prečo by som mu mal dať nejakú *. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tak by mě asi jenom od tohohle filmu zajímalo kde vzal Gallagher dvě dost známý youtube celebrity, už chyběly jenom kluci ze Smosh a Pewdiepie. Nicméně se jedná o podprůměrný slasher který se snaží šokovat pointou ale ta je dost už vyčpělá a slabá. Smiley je celkem zajímavej vrah ale bohužel tvůrci nebyly schopni z filmu nic vyhrabat, což bych od tak mladého režiséra nečekal. krve je málo, atmosféra nulová a celé se to poměrně vleče. Raději vynechat. ()

Havaj8 odpad!

všetky recenzie používateľa

Bylo to opravdu tak trapný, že se tu nechci ani rozepisovat. To že ti herci byli absolutní amatéři, to tak občas bejvá, ale ono tam nefungovalo vůbec nic. Všechno strašně ohraný, a to jak se to vysvětlilo ohledně Smajla a jak to celý skončilo. Je mi trapně ještě teď ráno za všechny, co se na tom podíleli. Takový filmy vůbec nesměj spatřit světlo světa. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Smiley je založený na mýtu o „Bloody Mary“. (Polgedney)
  • Smiley prodal pouze 30 000 kopií. (Polgedney)

Reklama

Reklama