Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Júl 2010, Montreal, Kanada. Dvadsaťpäťročná nezamestnaná módna návrhárka Sophie Malaterreová trávi leto v meste a hľadá si prácu. Nemá žiadne plány, blízkych ani priateľov. Vďaka svojej známej Claire Marasovej sa ale dozvie o internetovej stránke switch.com, prostredníctvom ktorej si ľudia môžu na prázdniny vymeniť dom alebo byt s niekým hoci aj z druhého konca sveta. Sophie nutne potrebuje zmenu, a keďže nemá čo stratiť, rozhodne sa inzertnú službu vyskúšať. V ponuke z Francúzska nájde nádherný parížsky duplex s výhľadom na Eiffelovku a jeho majiteľka Bénédicte Serteauxová s výmenou súhlasí. Po prílete do Paríža je prvý deň v novom byte absolútne idylický, ale druhé ráno ju čaká kruté prebudenie. Polícia vylomí dvere a Sophie sa dozvie, že býva s bezhlavou mŕtvolou, ktorá leží vo vedľajšej miestnosti. Detektívovi Damienovi Forgeatovi nevie nijako dokázať, že nie je majiteľkou bytu Bénédicte Serteauxovou. Jej odtlačky prstov sú na vražednej zbrani a v pase majiteľky je Sophiina fotka. Zrejme si nevymenila len byt, ale aj identitu, a tým aj svoj životný osud! (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (68)

mosnak 

všetky recenzie používateľa

Průměrná zamotaná kriminálka z Francie. Jako plus bych označil Erica Cantonu, který herecky docela překvapil :-) a hlavní hrdinku, která sice trochu přehrávala, ale na druho stranu měla nekonečnou touhu ukazovat před kamerou svá prsa :-) je to snad nejčistotnější uprchlík před zákonem co jsem kdy viděl. Pokaždé když měla možnost tak... hotel - koupelna - prsa - a znova utěk :-) někdy to byla docela prdel :-) 50% ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

V poslednej tretine už zbytočne prekombinované. A krivo obvinená na úteku a hlavný polda nie sú tak hviezdni a charizmatickí, ako sme zvyknutí pri top francúzskych žánrovkách. Preto, a tiež pre miestami horšie uveriteľné situácie, film nemôže byť rovnocenný súperom najlepším americkým thrillerom. Ako výplň voľného času ale pobaví. Záhadu okolo záporáčky drží v tajnosti dostatočne dlho a minimálne jednu scénu si zapamätáte (naháňačka po svojich vo vilovej štvrti). ()

Reklama

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Tak ať se vám v Paříži líbí........ Zapeklitá situace - prázdniny, výměna bytu, záměna jmen, mrtvola v bytě, který neni váš a průser je na světě. Honička okolo 67 minuty byla celkem slušná až tedy na ten hudební doprovod. To je síla. Řeknu vám, scénář chvilkama hodně kulhal až jsem někdy kroutil hlavou. CITÁT - Proč by to dělala?............... ()

nessbeal 

všetky recenzie používateľa

Francuzi to vedia. Nie je to take dobre ako Point Blanc alebo nejaky iny podobny namet, ale treba uznat behat vedia. Ked som sa zahladel do detailov, tak slecna, ktora utekala bola bud extremne chytra alebo ozaj to uz robila. Vziat mobily, zbran, plast, nechat priputat policajta o zubarske kreslo, a hlavne co je zamknut za sebou ordinaciu a pistolou zalomit kluc je ozaj chytre. Kazdopadne to nie je strata casu. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

První půlhodina byla nadějná a ten zbytek už byl příliš hysterický, zkrátka to na mě působilo jen a jen béčkově a ani slavný Eric to nezachránil i když se asi snažil. Hlavní postava Sophie byla navíc nesympatická osoba (ať mi promine), která se změnila jak mávnutím proutku z milé usměvavé tiché slečny v dračici bojující o život a kmitající bez úhony na zdraví mezi kulkama a skákající z oken. Ne, tak tohle opravdu ne, takže já dnes nad dvojku nejdu.. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Celý film bol natočený len za 35 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama