Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(viac)

Recenzie (282)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Docela milý snímeček, který nemá s hororem nic společného. Dle mého odborného názoru se jedná o psychologický thriller. Mimochodem, docela vydařený. Hlavní hrdinka je človíček docela sympatický a potěší i účinkování otce Érlových dětí - Krabáka, kterého nečeká úplně idylický konec. Do všeho nám hraje velmi pěkná hudba. Zástupce zla je dostatečný psychouš a já filmu uděluji krásné 3*, protože si je jistě zaslouží. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Milý a zároveň krajně znepokojující dárek pro všechny, kteří si mysleli, že bylo Funny Games USA stropem. Zde je totiž brutální moralistická hra s divákem posunována na další netušený dehonestující level. Vlastně by to tu nemělo mít ani jedno ohodnocení. Jak se má na sebe sám člověk dívat, dokáže-li něco podobného dokoukat do konce? Brilantí prozkoumávání hranic (vlastní) zvrácenosti. ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Poslední večeře očima bezvěrců. Akorát že bych teda mnohem radši seděl na té v zahradě Getsemanské, než v tomhle pekle Jidášově. Chvilku jsem si myslel, že už jsem tenhle film několikrát viděl, ale když se Sasha Grey ne a ne svlíknout a když místo kleknutí zasedla ke stolu, bylo jasné, že jsem tentokrát na jiném serveru. Dala by se tady sice trénovat skladba otázek snad ve všech světových jazycích, ale proč taky furt po všem chtít logiku, že jo. Hra našich hokejistů ji taky kolikrát nemá a stejně po náměstí jezdí skoro všechna auta s vlajkou na střeše. P.S: Kdo si hraje, nezlobí? ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

"Tak čo si vyberiete?" vraví naškerený chlapík s fúzikmi v sivom elegantnom obleku, dívajúc sa na účastníkov hry posadených za stôl. Vybrať si Would You Rather bola výhra, pretože som sa dočkal hororového prekvapenia roku. Čo na tom, že základná myšlienka "strč pár ľudí spolu do nejakého objektu, sľúb im poriadny balík a nechaj ich, nech sa sami vyradia z hry" bola už aj v takom paskvile, akým je 9 hráčov so smrťou, keď sa Levy darí doplniť ju konceptom postaveným na hre Chcete radšej? Precízna réžia, dokonalé obsadenie (Lambrick a Bevans, ktorý akoby vypadol z bondoviek za éry Seana Conneryho, sú geniálny) a perfektné spracovanie. Teším sa na ďalší Levyho film. 90% ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Ten hlavní šikanátor mi byl extrémně nesympatický, myšlenka není zrovna originální a závěr jsem prokoukl. I tak je to ale mezi současnou hororovou tvorbou nadprůměr. Technicky suverénní, snaží si to držet psychologii v rámci uvěřitelnosti, napětí je tam taky, takže rozhodně povšimnutí hodný snímek. Hororovým fandům doporučuju, ale nějaký velký boom se nekoná. 70% ... Pozn. Já bych teda s 10 000 nebo 50 000 dollary ihned zmizel, protože lepší vrabec v hrsti než-li holub na střeše. :) ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama