Reklama

Reklama

Na plný plyn

  • Česko Extrémní rychlost (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film rozpráva príbeh dvoch bratov (Scott Eastwood a Freddie Thorp), ktorí na objednávku kradnú najdrahšie luxusné autá. Kvôli novej objednávke - miliónovému Bugatti z roku 1937 - musia vycestovať až do Francúzska. Ich plán však nevyjde a oni sa dostanú do rúk majiteľa auta, miestneho zločineckého bossa. Aby si zachránili život, musia pre neho ukradnúť najobľúbenejšie auto jeho úhlavného nepriateľa - Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (102)

agentmiky 

všetky recenzie používateľa

Neočekával jsem, že Francouzi se svým klonem k americkému Rychle a zběsile mohou uspět, ale dalo se na to dívat. Překvapily mě dvě věci. Tou první byl Eastwood junior, který se docela s hlavní rolí popasoval dobře, nijak zbytečně nepřehrával, celkově by se dalo jeho vystupování zařadit do kolonky přijatelné. Dále mě pak zaujalo hlavní téma, které se nevyznačovalo jen tak nějakou ledajakou krádeží aut, ale zcizováním těch nejluxusnějších historických kousků z tohoto průmyslového odvětví. I mně jako nikterak velkému fanouškovi aut zahřálo u srdce, když se na obrazovce objevovaly tak krásné vozy, které se mohou pochlubit oslnivou historií. Po stránce příběhové to nenabídlo nic inovativního, ale to se asi nedalo ani moc očekávat, honičky byly natočeny svižně, po stránce vizuální se také nedá moc vytýkat. Jsem vždy rád, když Francouzi natočí dobrý film, protože oni to umí. Závěr nechán otevřen, ale asi by se nedalo očekávat, že by nám divákům mohli filmaři nabídnout druhý díl. Já jsem s Overdrivem spokojený. Za mě dávám 67 % ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

Páči sa mi, keď sa vo filme primárne zameranom na autá nemusím pozerať na po*ebané Mustangy, resp. iné americké šroty, ale na naozaj vzácne kusy (hoc väčšina z nich boli repliky, ale to neva), takže minimálne za túto snahu dávam palec hore. Celkovo to vizuálne vyzeralo veľmi lahodne, akcia vydarená, ale... scenáristi skrátka pri písaní nemali svoj deň a navyše sa snažili svoju neschopnosť kamuflovať rôznymi zvratmi, až to nakoniec úplne pochovali. Herci akože strašná slabota - mladý Eastwood, keby sa nevolal Eastwood, tak si v žiadnom filme v živote nezahrá, ale nie je to len o ňom. Zo všetkých zúčastnených som mal pocit, že to majú ťažko na háku, jedine Ana de Armas so svojou peknou tváričkou to ako-tak zachraňovala. 40 % ()

Reklama

kwaicheng odpad!

všetky recenzie používateľa

Mladej eastwood teda vypadá uplně jako starej eastwood, to je jasný. Ale byla to hrozná sračka. Dva cool machýrci, z nichž jeden přitrouble šišlá, dvě afektovaný krávy, dva policajti v parným létě v černejch baloňácích, aby bylo jasný že jsou policajti, i když nebyli, zlej pán co střílí brokovnicí sousedy, ještě zlejší pán co zabouchává sousedy do sudu, v půlce přijela nějaká parta z Rychle a zběsile... ach jo. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Záporáci OK, kľukaté serpentíny Côte D'Azur parádne a duo holčín prebíja už len tváričkami veškeré plavkové osadenstvo Baywatchu (filmy som videl za sebou, amen). Ale scenár, hoci sa snaží o zvraty v súkolí väčšieho množstva strán, s ktorými alebo proti ktorým môžme byť, je lacné, nefunkčné béčko. Hlavne v porovnaní napríklad s Italian Jobom, ktorý mal navyše výraznejšie osobnosti v hereckom obsadení. Mladý Eastwood a Freddie Thorp patria do rolí siedmeho a ôsmeho padlého vojaka v druhej akcie šiestych Transformers. ()

Phietros 

všetky recenzie používateľa

Od samého začátku se tu nemohlo počítat s kvalitou rychle a zběsile. Film mi utekl v kině a po shlédnutí doma, jsem byl nakonec rád. Příběh je hodně slabej, zápletka ještě horší a celkově je to taková vykrádačka 60 sekund s tváří Fast and Furious. Když bych hodnotil podle obsazenosti herců, lokace a aut ve filmě, tak vše bylo na jedničku. Ve výsledku průměr, který nenadchne, ale úplně neurazí. Pro příznivce benzínu samozřejmě povinnost vidět! 55% ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (7)

  • Andrew (Scott Eastwood) řídí ve filmu BMW řady 6 Gran Coupé. Garrett (Freddie Thorp) má na začátku BMW M3, při akci na letišti pak jezdí BMW řady 4 Convertible. Morier (Simon Abkarian) má Maserati Quattroporte, jeho bratranec Porsche 911. (FIAT 500)
  • V rokoch 1962 - 1964 sa vyrobilo iba 36 kusov Ferrari 250 GTO. V roku 2014 sa jeden z týchto automobilov predal za 38 miliónov dolárov, v roku 2016 požadoval majiteľ za jeden takýto kus dokonca 57 miliónov dolárov. Vozidlo, ktoré sa objavuje vo filme je replika postavená na základe Ferrari 250 GTE. Pre potreby filmárov ju zapožičal francúzsky zberateľ. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama