Reklama

Reklama

Sezóna zabíjania

  • Slovensko Súboj zabijakov (viac)
Trailer 1

Benjamin Ford (Robert De Niro) je americký vojnový veterán z bývalej Juhoslávie. Už niekoľko rokov žije v ústraní vo svojej horskej chate, kde sa pokúša skryť pred vlastnou minulosťou. Jedného dňa sa však kvôli bolestiam nohy vyberie do mesta po lieky. Počas cesty sa mu pokazí auto. V tú chvíľu vyjde z lesa neznámy muž a auto mu ochotne opraví. Je to bývalý člen srbského trestného komanda Emil Kovac (John Travolta). Ten zosnoval plán pomsty za guľku do chrbta, ktorú mu počas vojny uštedril Ford. Snáď len kvôli tomu, že prežil sa cíti byť vyvolený a pristúpi k úlohe samosudcu, rovnako ako pred rokmi Ford ako americký vojak v Juhoslávii. V prostredí odľahlých divočín Apalačského pohoria spoločne otvárajú staré rany a odhaľujú dlho skryté tajomstvá. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (371)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne slušný film. Naháňačka v lese bola slušná, ale mohla byť dramatickejšia, napínavejšia, niektoré scény veľmi dobré. Robert De Niro s Johnom Travoltom boli výborní. Neviete či je niekto zlý, alebo kto je horší - obaja urobili zverstvá. Proste naháňačka dvoch zabijakov, z ktorých ani jeden nie je správny. Travolta posledné roky hráva poriadnych drsniakov, nikdy som ho nebral ako akčného herca. Mám ho už od detstva zafixovaného z filmov Kto to hovorí, kde bol skvelý alebo aj vo filme Pomáda. Je to dobrý film, ale zase nič prevratné. Vtip od De Nira na záver veľmi podarený. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Travolta a De Niro v belgickém filmu amerického režiséra o mečování dvou zálesáků za zenitem? Komentářů je tu zatím pomálu (a do torrentového šílenství tomu asi nebude jinak), ale ve většině z nich se prská. Takže byste asi dokázali najít v současném programu film, který má všechno to, co Sezoně chybí, že? Já to třeba nesvedu. Nevím, kdo má na starosti sestavu našich kin, ale je nejvyšší čas vyměnit trenéra. Lesní koncert pro srbský luk a americkou flintu si užijete, pokud dokážete vnímat a ocenit, když někdo dělá film se zaujetím. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Jelikož Robert De Niro a John Travolta jsou pro mě herci prvního stupně, nenechal jsem se dlouho přemlouvat a film zkusil. I námětem by se mohlo jednat o takovou vzorovou honičku lovce a kořisti. Začátek pak začíná u chlastu, kde Robert a John spolu vypijí flašku jägera, aby pak zjistili, kdo je kdo a hra může začít. V druhé polovině filmu se pak nahání po Apalačských horách (no spíš je to Bulharsko) a kdyby je tam viděl nějakej Indián (nebo Bulhar) asi by zakoulel očima a odešel opačným směrem. Sem tam nějaká tma, nesmysl, kravina, ale ve výsledku se mi líbilo to nadšení obou herců sejmout se navzájem a tak jsem jim uštědřil slabší tří hvězdu. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Páčia sa mi všetky tunajšie komentáte o béčkovosti. Ale ono je to úplne rovnaké béčko ako bol napr. ŠTVANEC či NA OSTRIE NOŽA. Čiže dvaja chlapi si idú po krku. Chybou je, že tu to tým najlepším začína (prvé stretnutie, začiatok lovu, prežitie v divočine...) a postupne súboj stráca šmrnc. A pri tom by stačil jeden finálny súboj na nože a bolo by... Obaja herci, krásna krajina a napokon solídny (myšlienkový) záver mi stačili na znesiteľnú outdoorovú zábavu... ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $39,881Tržby Celosvetovo $1,006,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $962,355 //počet predaných kusov 55,660Tržby za predaj DVD v USA $2,434,754 //počet predaných kusov 146,056║ na moje prekvapenie to starci v zbrani dobre zvládli, akcia v medziach ale dobre ušlo to má to niečo do seba, príbeh v pohode, aj keď je to banalita ale neotrávi, lovenie lukmi potešilo /60%/ ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 29. června 2013 na FF v Karlových Varech. (ČSFD)
  • V prvej verzii scenára bol dej zasadený do 70. rokov. (m.a.t.o.)

Súvisiace novinky

Karlovarský festival přivítá Johna Travoltu

Karlovarský festival přivítá Johna Travoltu

20.06.2013

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary ocení Křišťálovým globem za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii amerického herce, držitele dvou nominací na Oscara a Zlatého globu Johna… (viac)

Reklama

Reklama