Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (104)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Zo všetkých troch častí sa mi tento diel zdal najlepší. Nechýba tu trocha napätia a ani bod zlomu, v ktorom si všetci zúčastnení uvedomia, že sú proste v riadnej kaši. Dejová linka síce moc nenadchne, ale gore bolo na slušnej úrovni, hlavne scénka bitky dvoch rozpadávajúcich sa žien stála za to (len škoda tej tmy). Koniec ako sa dalo čakať je otvorený, taký aby bolo možných ešte aspoň sto pokračovaní :). Keď sa udrží tento stúpajúci trend nebudem vôbec namietať. Jednoducho, ide o slušnú hororovú zábavičku, ktorej do nadpriemeru chýba iba málo. 65/100 ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Jestliže Outbreak bude zázračným dílkem skládačky, který zapadne k tomu, co se jmenuje Cabin Fever 1,2, tak jsem ochotný jednu hvězdičku přihodit. Za dvě pěkný kozy bych dal dvě i teď, ale kvůli absenci věcí, které by člověk znalý předchozích dvou dílů očekával, a myslím tím maličkosti, jako nechutnost všeho druhu, guilty pleasure humor, demence postav na únosném levelu, aspoň minimální návaznost, dávám krásnou jednu hvězdičku za to, že jsem jak ten idiot vydržel do konce a neprohodil jsem pak monitor oknem. Slabota. 29% ()

Reklama

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Co film, to odlišný přístup k sérii. Zatímco jedničku jde brát jako atmosférický survival z lesa a dvojku jako komediální splatter ze školního prostředí, trojka se coby prequel vrací ke vzniku ústředního zla. A jeho kořeny se rozkládají na jednom ostrově, kam, jak přesně žánr káže, dorazí grupa playboyů a jedné playmate. Samozřejmě netrvá dlouho a jejich tkáně začnou opouštět majitele…. Patient Zero už nepřekypuje černým humorem, spíš se snaží divákovi podstrčit nějaké to nutné gore (rozmlácení mozkovny obřím černým robertkem) a chvílemi ho držet v napětí. Důkaz? Třeba vniknutí do laboratoře a sestup do jejího podzemí. Smyčcová hudba pak udává tempo, které poleví až v samotném, nepřekvapivě otevřeném závěru. Za mě tedy trojice silných hvězd a Outbreak vyhlížím s nadějí. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Nechápem zámer rozvádzať pôvodný, už tak podpriemerný Rothov Cabin Fever do celej série. Námet o mäsožravom víruse je jednak pomerne chabý a veľa priestoru na nápady neponúka (vo výsledku sa tu z ľudí nestávajú ani zombie, ani ... ani nič konkrétne) a navyše sériu nepostretol ani finančný úspech (ako napr. Saw alebo Paranormal Activity, kde sa tých XY zbytočných pokračovaní dá odôvodniť aspoň lačnosťou producentov po peniazoch – čo je v podstate z ich strany pochopiteľný krok). Každopádne máme tu tretí diel (a čo chvíľa aj štvrtý), ktorý síce mierne odlišuje od tých predošlých, čím minimálne zo začiatku vyvoláva prísľub aspoň akej takej kvality, ale vo výsledku sa nakoniec jedná o rovnako chabý pokus ako v prípade Spring Fever. To čo najprv vyzerá ako slušne rozohraný vírusový horor z podzemného laboratória sa s každou pribúdajúcou minútou, a v deji s príchodom pubertálnych výrastkov na ostrov, mení na neskutočne hlúpy pokus, ktorý sa berie až priveľmi vážne. Všetky postavy tak čoraz viac jednajú ako najväčší idioti, ich konanie je priam retardované, hádajú sa kvôli totálnym blbostiam a v závere to už je doslovne na vydržanie. V tomto prípade to ale občas zamrzí, pretože v jednotlivostiach by film nebol až taký úplne strašný – poteší atmosférický úvod, veľmi slušne spracované gore scény, fajn masky, aj pomerne zaujímavý pokus o zmenu od predošlých dvoch filmov, ale v celku sa nejedná o nič iné, než o ďalšie absolútne zbytočné a značne zbabrané pokračovanie, už tak nijako pútavej série. Ale od režiséra chabého Altitude mohlo byť aj oveľa horšie. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

U mňa fajn, vlastne k tomu nemám ani nejaké veľké výhrady. Niekoľko nezabudnuteľných scén to v mojich očiach ťahá veľmi, ale veľmi vysoko (súboj dvoch infikovaných ženských, orál, vibrátor, scénka s pištoľou a podobne), nakrútené je to naozaj pekne, masky a gore na vysokej úrovni. Čo zase mne veľmi nesedelo, tak to boli niektorí otravní herci. Jeden je infikovaný, ďalšia zomiera niekde v stane a oni sa tam musia hádať kvôli totálnym prkotinám - aké typické pre béčkový horor, asi je len málo takých, kde by som to ešte nevidel. A zase tam musí byť nejaký záporný píčus, ktorý chce zachrániť svet (oj), v tomto smere by sa už naozaj hodil aspoň kúsok originality. Ale ináč ma to bavilo, rozhodne lepšie ako tá komediálna dvojka. Na kvality jednotky sa to u mňa ale nechytá. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama