Reklama

Reklama

Potom, čo Sabrinu (Zoë Bell) unesú tajomní útočníci, ocitne sa v podzemnom brlohu, kde je nútená bojovať s ďalšími nevinnými ženami iba pre pobavenie neviditeľných divákov. Každá z týchto bojovníčok má čo stratiť, no len jedna má ostať nažive po skončení brutálnej hry. (Steny94)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (75)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Totálně vymaštěnej nátěr, kde vyvinutý holky v nátělnících mezi sebou bojují v duelech na život a na smrt. To vše pro pobavení několika boháčů a ulítlýho pořadatele zápasů. Tady se ani nikdo nesnažil přijít s něčim novym. Jen spousta krve a rvaček. Liší se to jen tím, že jsou tu místo namakanejch svalovců ženský. Scénář nejspíš napsán přímo na tělo Zoë Bell. 60% ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Tak tomuto vravím šialenosť ! Mix exploitation a WIP s Tarantinovimi herečkami s filmu Death Proof. Zoë Bell, Rosario Dawson a Tracie Thoms. Prvá menovaná tu hrá hlavnú úlohu. Ide o totálnu absurdnosť ktorá by sa v osemdesiatich rokoch určite nestratila, no ani v prvej polovici 90´s by hanbu nespravila. Celí dej sa krúti v podzemných ilegálnych arénach kde proti sebe bojujú najsilnejšie ženy sveta. Jedna je bývalá vojačka, druhá väzenka, ďalšia kickboxerka a tak ďalej. Bojuje sa pre potešenie bohatých divákov proste je to v štýle Shootfighter . Je to nelogické ani moc vážne sa to neberie prirodzene ide o srandu skôr pre potešenie okrajových divákov než pre milovníkov bojových filmov. Ako, tlčú sa tu dievčiny v priliehavých tielkach a teplákoch, a to skoro po celú dobu, ale hľadať v tom nejaké umenie je strata času. V drvivej väčšine sa dalo vidieť že dievčiny nikdy nikoho nenakopali do zadku. Koniec v takomto heroickom duchu som čakal od začiatku. Keby taký nebol tak by som sa skôr prekvapil, no tieto filmy idú na zaužívané istoty hoci sa nejedná o film ktorý by mal zarobiť miliardy ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Pseudo-hororový akčák o skupinke ženských, ktoré sú unesené a pre pobavenie istej spoločnosti sa majú medzi sebou mlátiť v aréne smrti. Príbeh (resp. pokus oň), ktorý býval vďačnou témou napr. pre akčné béčka 80. a 90. rokov (kedy tie filmy ale nepôsobili tak nudne a boli obohatené aspoň určitým bojovým umením), však nijak nezaujme v medziach tejto špinavej, ale umelej rozprávočky. Nudné, celkovo stereotypné, nevýrazne obsadené a chabo natočené, takže za pozornosť vlastne stojí len pár tajomných minút v úvode a prekvapivo svieže finále. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Nazývat film sexistickým, zaměřeným jen na prsa hrdinek, je trochu krátkozraké a myslím si, že tohle je film, který si pozornost zaslouží. Ženy jsou vhozeny do kruté situace, kde se buď rozhodnou, že chtějí přežít, anebo zemřou. Líbí se mi podobné zápletky a tahle pro mě funguje dobře. Ano příběhově je to nakonec jednodušší, ale je zde krásně ukázáno, jaké bestie lidé vlastně jsou. A vůbec nemám na mysli ženy, které proti sobě bojují do posledního dechu. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Toto je veľmi podhodnotená snímka. So super sexi ženami. Veľmi zaujímavá prehliadka. Vôbec som si nedokázal predstaviť, čo ma asi čaká a musím povedať, že ma to od začiatku až dokonca nenechalo vydýchnuť. Veľmi dobre prepracovaný príbeh, ktorý správnou cestou ťahá za nitky, aby svojho diváka upútal. Asi by som si netrúfol nazývať to hororom, ale brutálnym psychologickým thrillerom, ktorý vynáša celkový dojem ako super nadpriemer. Musím pochváliť hlavne Tarantinovho miláčika Zoë Bell, ktorá bola naozaj úžasná a je to vynikajúca drsná herečka. Môžem odporučiť všetkým milovníkom brutálnej a krvavej akcie. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama