Reklama

Reklama

Amityville: Prebudenie

  • Česko Amityville: Probuzení (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bella, jej dvojča James a malá sestra Julieta, sa s mamou presťahujú do nového domova. Hlavným dôvodom je, že potrebujú ušetriť peniaze, aby mohli platiť nákladnú lekársku starostlivosť pre Jamesa, ktorý je v kóme. Stručne povedané, sú v situácii, keď si nemôžu príliš vyberať a dom Amityville im plne vyhovuje. Naviac James nielenže neočakávane príde k vedomiu, ale začne sa aj zázračne uzdravovať. Bohužiaľ, toto je pre obyvateľov domu pravdepodobne posledná dobrá správa a ich radosť netrvá dlho. V dome sa začnú diať rôzne desivé nadprirodzené veci a Bella začína mať podozrenie, že jej matka im o ich novom domove nepovedala všetko. Jej zlá predtucha sa čoskoro potvrdí. Bella zisťuje, že žijú v nechválne známom dome Amityville, o ktorom sa už dlhé roky rozprávajú strašidelné a krvavé príbehy. Teraz sa potvrdzuje, že to nie sú len legendy a boj o prežitie v dome plnom zla práve začína. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (100)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Na Bellu Tŕňovú to je vysoko nadpriemerný film, to ona sa vyskytuje len v samých sloních výmetoch. Prihliadnuť treba aj na to, že film sa 6 alebo 7 krát odkladal, takže keď ho už konečne mohli vydať, už by to urobili aj keby tam bola prerábka Megalodona v réžii Honzíka Veselého. Takže veľké očakávania nemohli byť, strašidelná bola akurát tak tá matka, hoci to nebolo zámerom, no a ak niekto narieka, že stratil čas, tak vo filme mal predsa varovanie. Boli vo filme muchy? Boli. A na čo muchy sadajú? Tak vidíš. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bolo vážne prebudenie, ale do zlého sna... Podľa ohlasov som nečakal nič prevratné, ale predsa len som si tie tri hviezdičky predstavoval - hrá tu zaujímavá herečka, ktorú som od istého času začal sledovať a navyše hororový cyklus Amityville sa v priebehu tých desaťročí stal už pojmom. Preto som tajne dúfal, že si autori dajú záležať. No chyba lávky - nekonzistentné, príbehovo nezaujímavé, málo strašidelné, málo napínavé a s postavami, ktorým by mal súdny psychiater priklepnúť IQ 10. Jediné na čom to tu stojí sú ľakačky, ktorých je pomerne dosť, avšak bohužiaľ len máloktorá zafunguje. Sklamanie. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

malylada 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě se tento laciný kousek dostal až do kin a levná produkce jde bolestivě cítit. Zápletka je naprosto bez momentu překvapení, ale lekačky se daří dávkovat a a místy dojde i na napětí. Hlavní hrdinka je neskutečně sexy a nechutný bratr výborně do role sedí. Škoda závěru, který jsem si představoval jinak a mohl být děsivěji podán, nebýt rekonvalescence bratříčka a asi by nahánění bylo zábavnější v nechutném pokřiveném stavu. Za normálních okolností je to horor na dvě hvězdy, ale asi na mě dolehl faktor projekce, který na mě působil......5/10 ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Neřekl bych úplně, že je nový Amityville dobrý film, ale upřímně - po těch obstrukcích ze strany distributora, kdy bylo datum premiéry odloženo postupně snad o tři roky, jsem očekával úplně toxickou srágoru. Takže jsem vlastně ve výsledku příjemně překvapen, byť je Khalfounova novinka po všech stránkách přinejlepším průměr. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Amityville: Probuzení“ je v konečném důsledku ale hodně průměrný snímek a v rámci série dle mého nic nového. Jsou zde nadhozeny zajímavé vztahy v rodině, ale nic nevede k jejich naplnění, respektive zdůraznění nějaké smysluplnosti pro zápletku. Postava Jamese je na první pohled odpudivá, což mi z hlediska castingu i mejkapu herce přijde hloupé a zbytečně účelné. Ženské hrdinky to lehce zachraňují. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (11)

  • Nie je skutočným pokračovaním filmov o Amityville, ale je to metafilm, kde sa tento film odohráva v „skutočnom svete“ a pôvodný film z roku 1979, jeho prequel a remake z roku 2005 sú všetky fiktívne. (Arsenal83)
  • Pri otváracom víkende v USA bol film premietaný v desiatich kinách a zarobil len 742 dolárov. (Marceloo)

Reklama

Reklama