Reklama

Reklama

House Swap

Veľká Británia / USA, 2010, 84 min

Recenzie (4)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Mladý scenárista sa s priateľkou presťahuje na anglický vidiek, kde chcú v pokoji tvoriť. To im však podľa očakávaní nie je súdené, keďže onedlho nadobudnú dojem, že ich pokľudné sídlo má stalkera. Marka Ezru mám rád pre jeho skvelý 80´s slasher "Slaughter High", ale týmto moderným hororovým príspevkom sa príliš nepripomenul. Bežný, podpriemerný found footage s pridanou hodnotou home invasion, v ktorom sa však zväčša nič nedeje a kým dospeje do svojich napínavejších scén, tak diváka pomaly unudí. Podobne ladený, mrazivý počin "388 Arletta Avenue" predstavuje lepšiu voľbu. ()

B3n 

všetky recenzie používateľa

Základné pravidlo found footage filmov je tu dodržané- ak vás zapichnú nožom, nestarajte sa o nejakú prvú pomoc, ale okamžite nájdite a berte do ruky ka-me-ru! Takže s týmto spokojnosť, s filmom ako takým už takmer žiadna. Bez nelogického správania sa postáv by to nemohlo vzniknúť, takže scenárista odviedol slabú prácu. Sebe pomohol, ale zabil celý film. Neodporúčam. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Ďalší nudný found footage / handycam, tentokrát na tému home invasion. Mladý párik sa nasťahuje do nového domu a celú dobu majú pocit, že tam nie sú sami. No namiesto toho, aby odtiaľ vypadli, sa rozhodnú hrať na hrdinov, vyzbrojiť sa kamerami a neznámeho votrelca vypátrať. 90% filmu sú len konverzačky a vôbec nič sa nedeje. Až v záverečných minútach sa tam objaví maskovaný maniak so sekerkou z plagátu a aspoň trochu sa to rozbehne, ale v konečnom dôsledku tento horor okrem pobehovania po dome neponúkne absolútne nič. S výnimkou straty času. ()

nwx 

všetky recenzie používateľa

Přišlo mi to jako strop toho, co je schopen natočit jeden člověk s pár nadšenými kamarády. Nejspíš superlevný film, který ale i přesto má pár dobrých nápadů. Závěr se moc nevydařil, ale i tak dílko ukazuje amatérským filmařům cestu. Ve srovnání s filmy velkých studií samozřejmě neobstojí. Ale naznačil cestu kudy jít, chce-li někdo natočit vlastní horror ve skoro domácích podmínkách. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama