Reklama

Reklama

Boj s časom

Trailer

VOD (1)

Nolana Hayesa, mladého nádejného otca v New Orleans, zastihnú v koncom augusta 2005 zlé správy.  Jeho manželka Abigail zomrela pri pôrode a jeho malá dcérka je v zlom stave a potrebuje respirátor, aby prežila. Je však koniec augusta 2005 a na New Orleans udrel hurikán Katrina, ktorý prelomil hrádze a zaplavil takmer celé územie mesta. Situácia si vyžaduje okamžitú evakuáciu nemocnice, je však nemožné sťahovať detský inkubátor. Nolan preto zostane na klinike sám so svojím bábätkom a stará sa o to, aby jeho prístroj fungoval aj napriek výpadku elektrického prúdu. Prežíva nočnú moru a čelí desivým udalostiam, ktoré sa naňho valia zo všetkých strán. Netuší, čo všetko ho ešte v najbližších hodinách čaká a či sa mu vôbec podarí zachrániť život svojho potomka. Nič však nie je silnejšie a nebezpečnejšie ako muž, ktorý odhodlane bojuje za prežitie svojej rodiny. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

EastinMiles

EastinMiles (hodnotenie, recenzie)

Saraph

mohlo to byt ale este viac akcnejsi,vedel by som si to predstavit este dramatickejsie,takto to nebolo zle,hralo to na city,ale dalo sa este lepsie.

na príspevok reagoval Saraph

Stegman

Stegman (hodnotenie, recenzie)

Saraph

Přesně proto se nedívám na trailery: stačí mi přečíst si pár slov v obsahu a vím, na čem jsem. Třeba tady jsem si přečetl, že to je "...o životě Nolanova potomka." A je jasno. Další sladkobolný životopis. (Ten černý plakát to už jen potvrzuje.)

na príspevok reagoval Saraph

Saraph

Saraph (hodnotenie, recenzie)

Naprosto na plnou hubu řeknu, že ten trailer je totálně dementní. Asi v polovině jsem si uvědomil, že pokud bych ho sjel do konce, už by vůbec nemělo smysl koukat se na ten film. Nechápu, co za idioty tohle vyrábí.

na príspevok reagoval ChArLeNe, Stegman

Reklama

Reklama