Reklama

Reklama

Tape 407

Trailer

Obsahy(1)

Dvaja tínedžeri letia na silvestrovskú noc z New Yorku do Los Angeles. V polovici cesty však ich lietadlo zasiahne extrémna turbulencia a let sa mení na nočnú moru. Zlé počasie vyvolá paniku medzi cestujúcimi a lietadlo nakoniec havaruje v odľahlej oblasti, ktorú vláda využíva na tajné experimenty. Hŕstka ľudí, ktorí haváriu prežili, sa celí od krvi a v zmätenom stave ocitajú v tme s neznámymi predátormi v pätách. Netušia, že v okamihu ich nechceného príchodu na toto územie sa stali súčasťou prísne tajného experimentu. (Darkage)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Amíci to berú po svojom a ani tu to nefunguje inak. Niekto trendovo zmení o pár dní svoje hodnotenie ( y.k.w.y a ) , niekto sa zvezie na hodnotení idola z TOPky. Ide však o zošedivelý FF a ten bodík udieram za všeobecný privátny súhlas s totálne nefunkčným scenárom , pošahanou réžiou a hlavne COOLovým BLOODY MAKE P-upom. Inak ale silne napínavá rádiovka čiže som sa bála ( o osud distribučnej spoločnosti ). ()

dr.horrible odpad!

všetky recenzie používateľa

Natoľko iritujúca sračka sa len tak nevidí. Od "pádu" lietadla až po záver, sa vás tvorcovia snažia celý čas udržať v napätí, celý čas stresovať ... a celý čas vás to iba k smrti vytáča, pretože herci nevedia hrať, scenár stojí za Asylum, navyše to ani neni sranda a trash z tejto smrteľne vážne úbohosti, robia akurát kulisy pod hranicou televíznej inscenácie a únosnosti. Predstavte si plastikového dinosaura, ktorý sa tam zjaví asi päťkrát (z toho dvakrát je počítačový a zvyšok vidíte len gumený chvost), a potom si predstavte skupinku - k smrti vydesených - obetí, ktoré hodinu a štvrť v kuse kričia a plačú. Skoro mi vybuchla hlava ()

Reklama

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Samotné e-FF-ko už mě leze krkem, ale budiž říkal jsem si, ještě to zkusím a nehodím flintu do žita. Chyba! Sra*lo mě už jen to, že tam furt řvou, halekaj na sebe a když se konečně k něčemu doberou, tak se zeštěkaj znova. Prostě scénář, dialogy, kamera (FF) i režie stojí za zlámanej dolar! Jednu hvězdu dávám ze soucitu příšeře! :-D Škoda, že tam nedostala více prostoru.... 15% ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Bla, bla, bla, bla, bla!!! Takýto otravný found footage horor som ešte nevidel. Niekoľko ľudí prežije leteckú haváriu a ocitnú sa stroskotaní na neznámom mieste, odkiaľ sa snažia dostať a zároveň prežiť, keďže ich začne prenasledovať niečo podivné. To, čo ich naháňa (nejdem spoilerovať) ma veľmi pobavilo a keď som videl, ako im to prešlo poza okno, začal som uvažovať či sa to neprehupne rovno do komédie, v čom ma neskôr utvrdil aj úplný záver. Ináč je to ale ukecaná slabota; najprv sa takmer 40 minút nič nedeje, okrem zrútenia lietadla, z ktorého samozrejme nevidieť skoro nič (found footage trademark). Postáv však prežije zbytočne veľa, takže neustále rozprávajú a prekrikujú sa ako opičky v ZOO, pôsobia neprirodzene, v určitých scénach je až príliš vidieť ako sa snažia hrať, opakujú naučené frázy a vlastne aj tie situácie sa mi celkovo zdali až príliš umelo strojené. Podobnosť s nedávnym Evidence je v tomto prípade naozaj evidentná, no narozdiel od Evidence, ktorá bola pekne atmosféricky vygradovaná a až na prepísknutý koniec slušne zvládnutá, tu nie je žiadne napätie, atmosféra, či dej, iba otravná hystéria nesympatických postáv a chaos, ktorý mal zrejme vytvoriť dojem intenzívnejšieho spádu. Na mňa to teda nezabralo a väčšinu stopáže som iba čakal, nudil sa a dúfal v zlepšenie, ktoré neprišlo ani v samotnom finále. ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Úplně dementní to není.. Já mám tyhle akční ff naháněčky radši než ty duchařské pakárny a třeba Evidence mi fakt sedlo.. Ale tohle je na můj vkus až moc hysterické a když se na konci odhalí, že to Ono je fakt tím čím se zdálo už od poloviny být(muhehe), dostaví se(u nejednoho diváka) vtíravá pachuť zklamání. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (2)

  • Film byl natočen za 5 dní a všechny dialogy byly improvizované. (Matros)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené