Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) mal skvelý život, bohatú rodinu, aj ženu svojich snov, krásnu červenovlásku Merrin Williamsovú. Merrin bola však za neobjasnených okolností zavraždená. Z Iga je zrazu hlavný podozrivý a nikto, ani vlastná rodina, v jeho nevinu neveria. Zlomený a neprávom obvinený žije zo dňa na deň a svoje nešťastie zaháňa alkoholom. Jedného dňa sa prebudí a zistí, že na čele mu vyrastajú čudné rohy. Že by to bolo znamenie a podarí sa mu vraha vypátrať? Spolu s rohmi totiž získal zvláštnu schopnosť a rozhodne sa urobiť všetko pre to, aby vraha svojej lásky našiel. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (607)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $173,948Tržby Celosvetovo $3,347,106▐ režisér Alexandre Aja dokáže z akéhokoľvek námetu(aj prašteného) dosť vytrieskať a tu mu to tiež celkom dobre vyšlo, podarené, hravé, zábavné, roztomilé a desivé, mix všetkého /60%/ ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Skoro až umělecké dílo, které začíná celkem obyčejným romantickým příběhem, aby následně směřovalo k hororovému mýtu a končilo naprostým infernem. Daniel Radcliffe zřejmě už navždy bude ten herec s nálepkou dětské tvářičky, ovšem dokáže, že umí zahrát prvotřídní drama, ve kterém zpočátku nic nedává moc smysl a protagonista se tedy musí přijmout pomoc od bran pekelných, aby prozřel. Drsná to pohádka, na kterou mě bavilo koukat v podstatě od začátku až do konce, občas jsem se lekl, občas odvrátil zrak a někdy se prostě nechal uhranout prvotřídní hudbou a nedutat. Alexandre Aja překvapil...90% ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nesporne ide o zaujímavý fantasy námet, žiaľ film nedokázal využiť všetok ten potenciál. V podstate ide o priemerný thriller so slabým napätím a s pár hororovými momentmi pri konci. Na druhú stranu ma niektoré scénky dokázali rozosmiať (napr. scénka s doktorom a sestričkou...), vlastne na filme ma najviac bavilo to, ako sa ľudia zverovali so svojimi tajomstvami a čakali na požehnanie od "rohatého" :), pričom vždy povedali nejakú bizarnú koninu. Pri jednom mieste bola snaha zvýrazniť dôležitosť scénky a zvýšiť tak napätie hudbou z iného, inak peckového filmu, ale moc to nepomohlo. Záver sa mi zdal nedorobený a moc rýchly, bez nejakého zaujímavého nápadu, ktorý by pekne zapadol do koncovej, inak celkom peknej, pointy. Hororový prvok však nebol zlý. Našťastie D. Radcliffe tu bol výborný, jeho herecká mimika je osobitá a originálna, veľa z toho využil aj tu, vďaka čomu celkový dojem išiel trocha hore. Držím mu palce, chalan sa pekne rozbehol. 65/100 ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Neškodná detektívka pre celú rodinu, ktorá by si dozaista našla teplé miestečko v podvečernom TV programe, medzi niekoľkými opozeranými seriálmi. Aj keď je na to ale asi až príliš pekne natočená – čo je jej jediné pozitívum... Synáčik Stephena Kinga po tatovi síce zdedil trochu talentu i štýlu (spoločné témy malomesta, priateľstva, coming-of-age dobrodružstva či striedanie dejových línií súčasnosti a minulosti), no nie som si istý, či má jeho látka dostatok potenciálu na kvalitný a plnohodnotný film. Rozťahaný mystery príbeh, ktorý strieda obstojné, klišovité a až nechutne sladké scénky, pričom sa pomaly vlečie k patetickému a trápne predvídateľnému rozuzleniu. Alexandre Aja - s takýmto filmom si sa za(dr)bával posledné roky? Tak si túto kids & teens kravinu so zápletkou z Bravo Girl niekam strč! Btw. horor môže byť z výčtu žánrov pokojne vyškrtnutý a namiesto neho tam byť rozprávka. Som znechutený z toho, že najväčšie filmové sklamanie tohto roka mi pripravil práve môj najobľúbenejší režisér. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Nadmíru zajímavé, Daniel Radcliffe od Harryho Pottera zatím ničím neoslnil, ale právě Horns je důkaz, že umí zahrát i jiné role. Příběh nebyl špatný, děj také ne a i atmosféra nebyla k zahození. Jelikož jsem snímek objevil před pár dny bez traileru a bez obsahu, tudíž jsem nevěděl o co vůbec půjde, tak jsem byl příjemně překvapen. Dvou hodinový snímek uteče jak voda a s dobrými nápady se nešetří, svou originalitu Horns má a to musím ocenit .. 8/10 = 87% ()

Galéria (104)

Zaujímavosti (30)

  • Všetky štyri hlavné úlohy hrajú herci britského pôvodu. (Arsenal83)
  • Počas natáčania v Kanade sa Daniel Radcliffe vo svojom prívese náhodou napil nepitnej vody z vodovodu. Táto voda bola zmiešaná s nemrznúcou zmesou. V dôsledku toho bol chorý 3 dni. (Arsenal83)
  • Ve 46. minutě ve filmu zazní píseň „Personal Jesus“ od Marilyna Mansona, kterou původně nazpívali britští Depeche Mode. (Trajektt)

Súvisiace novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (viac)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (viac)

Reklama

Reklama