Reklama

Reklama

Neobyčejný milostný příběh krásné dívky a nečekaně citlivého nemrtvého rozpoutá řetězec událostí, které mohou změnit celý svět. (oficiálny text distribútora)

Videá (35)

Trailer 1

Recenzie (710)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Jonathan Levine / Predloha: Isaac Marion | Hudba: Marco Beltrami, Buck Sanders | Produkcia: David Hoberman, Todd Lieberman, Bruna Papandrea | Distribúcia: Summit Entertainment, Lionsgate | Štúdio: Mandeville Films | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 116,959,959 $ || Komerčný úspech tohoto blábolu len zase ukazuje, že ľudia si najviac potrpia na debiliny. Fakt podarený kus na jedno videnie, ktoré si dalo žáner na večeru a sevíruje s nadhľadom zábavný potenciál Zombie filmov s inou príchuťou. Keby boli tý kostlivci spracovaný inak, mohlo to byť omnoho vyššie. 70% | Blu-Ray, HU DTS | ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Mňa to bavilo, prekvapilo a hlavne vôbec nenudilo. Warm Bodies je v podstate teenegerský zombícky horor o láske, ktorý kvalitou ani náhodou nešiel okolo Twilightu alebo Vampire Diares. Neviem prečo to porovnávam, ale určite to je podstatné :-) . Čo sa týka príbehu, tak ten nie je zas tak moc zaujímavý, to je predovšetkým hlavné duo. Nicholas Hoult (ako zombí) a Teresa Palmer (ako krásna dievčina do ktorej sa nie len zamilujete, ale ktorá vás aj preberie k životu) sa stretnú za drsných postapokalyptycko-zombíckých podmienok a pod šikovným režisérskym ale aj scenáristickým dohľadom, sa nie len tak trochu zamilujú, ale sa aj pokúsia prežiť. Jonathan Levine hlavné postavy nechá tak trochu na neutrále a mi len sleduje čo sa bude diať bez toho aby sme rozmýšľali nad tým, že to príbeh v polke filmu v podstate ani nemá. To ale nevadí, pretože všetky tie klasické osamelé scény medzi hlavnými postavami sú tak cool, nápadité a vygradované soundtrackom, že je vám u predele celý príbeh. Jonathan Levine priniesol romantiku, ktorá je milá, zaujímavá, zábavná a tak trochu aj originálna. 85% - 4* ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $66,380,662Tržby Celosvetovo $116,980,662Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,516,381 //počet predaných kusov 160,855Tržby za predaj DVD v USA $9,236,503 //počet predaných kusov 407,016║ Haluška! Teda Zombíci nevyčerpali svoj potenciál, ľahká príjemná oddychovka, ktorá má svoje nenútené tempo, akciu, ľahkosť, napätie, nadmieru zvládnutý projekt, kde poteší aj dobre vytipované obsadenie, počnúc objavom roka 2013 v mladíkovi Nicholas Hoult,... tento počin si dáva novodobé teenegerské romace na raňajky. /80%/ ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Pri nelútostnom útoku Zombies sa odohrá zvláštna udalosť, keď jeden z nakazených zachráni živé dievča. To sa ocitne vo svete za stenou, ktorú ludia postavili, aby sa pred nemŕtvymi chránili, a skamarátenie sa s jej únoscom je jedinou cestou k záchrane. Zdá sa, že jej prítomnosť kamaráta bez života deň za dňom mení a začína sa pomalá revolúcia, ktorá môže dva znepriatelené tábory spojiť. - Warm Bodies bol tiež jedným z dôvodov, prečo si chcem tento rok niektoré horory pozrieť po dlhej dobe znova, pretože moje hodnotenie sa mi zdalo trochu prehnané. Má to síce neopozeraný dej plný zaujímavých nápadov, ktorým sa tento viacmenej jednotvárny hororový subžáner tvorcovia snažili zobraziť z trochu inej perspektívy, ale celkovo mi to po druhom pozretí pripadalo velmi nepríjemne presladené a miestami príliš romantické zrovna na úkor hororu. Tie digitálne potvory na výslednom dojme tiež velmi nepridajú. Záver sa ale podaril a myšlienky ku ktorým to smerovalo sa mi páčili, takže vôbec nelutujem, že som sa k tomu vrátil. To hodnotenie ale musí ísť trochu nižšie. + Patrick Sabongui + herečka z Wolf Creek a Lights Out + herec z The Shortcut + herečka z Viral + 2 herci z Mother! ()

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

Musím dát za tři*, protože takhle dobře jsem se dlouho nebavila! Nejlepší jsou asi monology toho R., který se zamiluje. Počkat, můžou se mrtvoly zamilovat? Nemůžou.. tak mi něco ušlo? No přenesme se přes to, protože takových menších děr tam je do alelujá, to by jeden nedělal nic jiného, než je počítal a skládal do sloupků.. Nicméně za to, že jsem téměř bez pauzy plakala smíchy, si ty tři hvězdy zaslouží. Obzvlášť při scéně- propána, on je sexy, jsem myslela, že se propadnu ze svého desátého patra až někam do přízemí... Tomuhle oni říkají sexy? Mno tak nic... :-) ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (13)

  • Sám Nicholas Hoult si usmyslel, že jeho postava R nebudu mrkat. (ČSFD)
  • Jedná sa o jeden z mála, ak nie jediný, zombie film, v ktorom zombíci hovoria a dokonca prejdú procesom samoliečby, kedy sa dokážu zaradiť späť do spoločnosti. (Lukoh)
  • Vedle hlavních postav jsou na Shakespearově hře "Romeo a Julie" založeny i další postavy příběhu. Perry (Dave Franco) odkazuje na Parise a M/Marcus (Rob Corddry) na Merkucia. (pajik)

Reklama

Reklama