Reklama

Reklama

Vlkolak

  • Česko Vlkodlak: Bestie mezi námi (viac)
všetky plagáty
Z nakrúcania 5 - Louis Morneau, Ed Quinn

VOD (1)

Beštia je medzi nami.
V 19. storočí sa mladý študent medicíny Daniel pripojí k tímu skúsených nájomných lovcov, aby vystopovali a zabili vlkolaka, ktorý kynoží miestnych ľudí. Kto z obyvateľov malého mestečka sa pravidelne premieňa na krvilačnú beštiu a zabíja svojich blízkych?
V devätnástom storočí sa v malom mestečku prebudí hrôza a miestnych obyvateľov kynoží nenásytný krvilačný tvor podobný vlkovi.  Ak je to vlkolak, nik netuší, kto z miestnych ľudí sa naň premieňa a zabíja ich. Do mestečka prichádza skupina nájomných lovcov pod vedením skúseného Charlesa a za dolapenie beštie vyjednáva vysokú odmenu. Mladý študent medicíny Daniel, ktorý je chránencom miestneho lekára, sa pripojí ku skupine lovcov a analyzuje dostupné informácie o zvierati, ktoré je inteligentné a zabíja nielen počas splnu, ale aj počas niekoľkých dní pred ním a po ňom. Charles s Danielom sa od skupiny miestnych Rómov dozvedia, že v deň najbližšieho slnovratu bude vlkolak schopný ovládať svoju transformáciu vlastnou vôľou. Lovci majú preto presne dva dni na to, aby odhalili, kto z miestnych obyvateľov sa mení na vlkolaka a následne beštiu zabili. Daniel sa však začína obávať, že bezcitný nepriateľ je mu bližšie, než si dokáže predstaviť... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Conspi

Conspi (hodnotenie, recenzie)

Ed Quinn coby Solomon Kane a Van Helsing v jednom a Adam Croasdell jakožto Hugh Jackman s humorem Roberta Downeye Jr. Člověk by řekl, že filmu nic nechybí. (Už jen kvůli tomu dvounohýmu koni za to film stojí, heh.)

Reklama

Reklama