Reklama

Reklama

VOD (1)

Dosud nevyprávěný příběh o setkání Elvise Presleyho, krále rokenrolu, a amerického prezidenta Richarda Nixona, který vyústil v tento objevný a přitom humorný moment, zvěčněný na té nejžádanější fotografii Národního archivu. (Filmbox)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (44)

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Michael Shannon ako Elvis a Kevin Spacey ako Nixon. Celý príbeh je podložený len útržkami známych faktov a ešte známejšej fotografie, zvyšok príbehu je kreativita tvorcov. Obidvaja hlavní predstavitelia sú nosným trámom filmu, je na nich vystavaný. Dobre sa to pozerá, dobre sa to počúva, lebo z úst oboch – vtedy asi najznámejších ľudí v Amerike, plynú pozoruhodné múdrosti. Môj osobný problém bol, že som sa nedokázala stotožniť s obsadením Elvisa. Celý čas ho vnímam ako charizmatického a príťažlivého muža, až kým nepribral. Michael sa mi jednoducho nedostal pod kožu. ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

To je pravda to je podľa skutočnej udalosti, to musí byť dobré..Elvis veličina nielen spevu...idem do toho.... UPS:...trápne od kastingu...Shannon a Elvis ? ježišmária...kdeže...vôbec som v ňom nevidel kráľa ...chodil a čudne sa díval...kecal blbiny ktoré hádam mimo blázinca sa ani nehovoria...o čom to celé bolo ? čudná opica ktorá sa robila Elvisom a chodila po ulici potom vošla k Nixonovi...tam bol jediný ako tak svetlý bod keďže Spacey by neskazil hádam ani keby nehral....lenže to stretnutie ? ! ? ! blááábol.....celé zle...nereálne, trápne, nudné a....našťastie krátke...86 minút stačí bohato na kravinu. výborný trefný komentár : MartinezZ ()

Reklama

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Hodně zábavná mystifikace vyfabulovaná na základě několika fotografií a ručně Elvisovou rukou psaného dopisu doručeného Nixonovi, kteréžto propriety dosvědčují fakt, že se tito dva (svého času nejslavnější) Američané kdysi skutečně sešli a že Elvis fyzicky navštívil Oválnou pracovnu Bílého domu...vše ostatní je čirá (a hodně zábavná) fabulace... Kevin Spacey i Michael Shannon jsou v jejich rolích přesvědčiví...a jsou hlavním důvodem, proč tuhle filmovou jednohubku vidět... ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Trošku ma mrzí, že väčšina dobrých scénok už bola zospoilovaná v traileri, ale musím popravde povedať, že som si film užil veľmi dobre. Kevina Spaceyho v role prezidenta beriem skvele a musím povedať, že aj Michael Shannon ako Elvis je vynikajúci. Je síce pravda, že je vidno, že to len hrá a nepozeráme sa na skutočného Elvisa, ale stále to podľa mňa dáva dobre. A najmä musím povedať, že je v jeho hereckom podaní aj najväčšia komédia celého filmu. A rovnako aj posedenie s prezidentom je veľmi dobré. Tieto momenty sú skutočne najlepšou komédiou. Zvyšok je miestami výborný, miestami trošku nudný, ale ani raz som nemal z filmu pocit, že by bol vrcholne otrasný alebo blbý. A ktovie? Možno Elvis aj Nixon mali skutočne toho spoločného viac, než sme si mysleli. Minimálne osudy oboch postihli nešťastné udalosti. Ale nikdy na nich nezabudneme. Osobne som si film užil. A myslím si, že najlepšie bude ak si spravíte vlastný názor. Hodnotenie: B+ ()

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

Nevím, proč se Amazon cítí povinen naplňovat standardy filmů jako 90 minut délky a klasický příběhový rámec, když má beztak za cíl jen dopřát nám jednu legračně vyfabulovanou historku na základě existence jedné fotky. Elvis & Nixon nemá na to být v tom, co dělá, plnohodnotným filmem a neměl se o to ani pokoušet. Jako maximálně hodinová hříčka by to mohlo být perfektní. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama