Reklama

Reklama

Nadnárodná spoločnosť Clearbec, ktorá ovláda privatizáciu zdrojov vody v mnohých rozvojových krajinách, zlyhá v Ekvádore vo svojom programe nezávadnej vody. Krajinou sa začne šíriť nebezpečná nákaza. V snahe zamaskovať zodpovednosť rozpúta armáda genocídu na civilnom obyvateľstve. Bývalý disident a vodca ozbrojeného hnutia proti obchodu s pitnou vodou Francisco Francis (Forest Whitaker) vlastní dôkazy usvedčujúce Clearbec. Počas razie bol nútený spolu so svojou manželkou (Eva Longoria) utiecť a skrývať sa kdesi v ekvádorskej pustatine. Dcéra zakladateľa Clearbecu sa napriek hroziacej strate kredibility spoločnosti rozhodne zistiť a publikovať pravdu. Najme preto bývalého agenta CIA (Andy Garcia), aby Francisa aj s dôkazmi dostal z krajiny. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (28)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Fajny a namakany beckovy akcnak o tom, ze masaker istej juhoamerickej dediny nebol len zastieraci manever .... Andy Garcia na stare kolena ide jak zamlada, obrovsky cernoch Les BielyKer /Street Kings, Posledni skotsky kral/ hrat podla mna vie .. tempo vyborne a divaka nenudi ani na chvilu , po dlhom, ale fakt dlhom case som pocul kvalitne dialogy aj v beckovom filme. Spolu s King of Sorrow je toto najlepsi film neznameho rezisera Damian Lee-ho : 70 % ()

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

I poměrně známá jména musí z ně+čeho žít a tak berou i takovéhle role. Ultralevná televizní záležitost, snažící se o jakousi relfexi toho, v čem žijeme s herci, kterým jejich role to prostě nevěříte (Garcia), případně jsou jsou jejich role poměrně zbytečné (Longoria) či se jich dokonce i bojíte (Kara Unger po zásahu imbecilního maskéra či vyšinutého plastického chirurga). ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Umelá botoxová tvár pani Ungerovej ma nechala dopozerať film až do konca. Je zázrak, čo dnešná medicína dokáže a z plastických chirurgov sú milionári len preto, že mnoho žien chce vyzerať ako kačena, čo často priamo úmerne zodpovedá ich intelektu. U pani Ungerovej to bol zákrok vyslovene nepodarený, avšak aspoň čiastočne naštartoval jej filmovú kariéru, v kuloároch sa hovorí, že najbližšie by už mohla dostať hlavnú rolu vo filme Drevo v kŕči. ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Dovolím si s grizlym007 slabě nesouhlasit. Příběh je trochu umělej a každopádně hooodně nafouklej. Zato Andymu to běhání docela jde, sympatická je postava Foresta a moc to sluší někdejší zoufalé manželce Evě, tak moc, že jsem ji ani nepoznal. Abych se pokusil odpovědět kolegovi ywo666 z diskuze- tohle je kanadský film, a v tom je asi problém. Tak schválně, viděli jste nějaký jiný, dobrý, nekoprodukční kanadský film? Můj filtr říká, že maximum 3* u mě dobyl film Bezstarostný sex (2007). Tahle akční záležitost je tak čestná výjimka a já jsem zvědav, jak moc u diváků propadne (na imdb zatím padá na 53 %). ()

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Opravdu jsem hledal důvod dát aspoň za něco tu jednu hvězdu, ale tak za co? Příběh naprosto nezáživná nuda, sem tam se vystřelí ale k čemu? Nevím co mam hledat za klady ve filmu bez děje, bez akce, bez napětí plným herců, ktery maji svoji hereckou kariéru za sebou hlavně diky shitum jako je tento..vybotoxovany xichty a kecy který nikoho nezajimaj. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. Scény odohrávajúce sa v Ekvádore boli natočené v Dominikánskej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama