Reklama

Reklama

Máša a medveď

(seriál)
  • Česko Máša a medvěd (viac)

Série(5) / Epizódy(117)

Dobrodružstvá malého dievčatka Máše a veľkého medveďa, bývalého cirkusového artistu, sú veľmi milé a vtipné. Aj keď medveď chce mať iba pokoj, malá Máša vždy niečo vyparatí. (TV JOJ)

Recenzie (119)

Danny F. 

všetky recenzie používateľa

Dětem se to líbí a pokaždé je to zaujme. Mě se to taky líbí a kouknu na to s nimi. Po Jen počkej zající je toto další povedený ruský seriál. Souznění Máši a medvěda je vtipné a někdy občas i drsné pro méďu. Ta jeho trpělivost je jako z kamene. Pobaví jak děti tak i dospělého diváka. 75% ()

ZajoMajo 

všetky recenzie používateľa

Konečne spolu s KHL do ktorej vstúpil slovan, som oprášil ruštinu aj cez túto rozprávku. Konečne počujem slovanskú reč a nie stále dokola tú primitívnu angličtinu. Kto Máši rozumie, ten sa nasmeje z jej hlášok. Deti sú z Máši unesené, pozerá sa to donekonečna a to dokonca aj môj jeden a pol ročný syn si vypýta Mášu ako - Míňa. Konečne niečo z ruskej tvorby, kde je vždy veľký potenciál, nápad, neobkukanosť, nenásilie. Ruské rozprávky vždy boli špica, nielen animované ale aj hrané. Po starom vlkovi so zajacom, koníčkovi hrbáčikovi, prišla absolútna jednotka pre deti. Konečne sa starý ruský medveď preberá zo spánku. Kto by chcel vidieť dievčatko, ktoré prepožičalo Mášenke hlas nech klikne sem: https://vimeo.com/32919915 Všetky diely sú tu: http://www.youtube.com/show/mashaimedved ()

Reklama

kulyk 

všetky recenzie používateľa

Nějaký číman mi zakryl první díl, vycházím tedy z premisy, že Béďa porodil téměř lidské (tedy ruské) dítě, rozhodl se protivit přírodě i nadále a nesežral jej, aby následně trpěl více, než pták v trní. Ďurovo poznámku o objednávce ÚV FSB podepisuji vlastní menstruační krví a dodávám, že na dálněvýchodní původ jde jinak o velice zdařilou kokotinu. Dětem se to líbí. Dětem se sice líbí ledasco, kupříkladu žížala na patře nebo olizování chcíplého vrabce (výjimečně nejde o peďácké dvojsmysly, pouze o výčet toho, co se dnes mé pitomstvo snažilo před domem narvat do tlamičky), ovšem zde jsem ani já netrpěl touhou ukázat světu včerejší oběd. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Vtipná animovaná seriálová rozprávočka o jednom veľmi, ale veľmi nezbednom a roztopašnom dievčatku, ktorého sa boja všetky zvieratká. Teda až na toho medveďa, ale aj on je s ňou často v koncoch. Niekedy má chuť pred ňou ujsť, inokedy sa zase skryť. No ale dá sa to? Pred Mášou predsa niet úniku, keď si vás vyberie za kamaráta tak nemáte na výber. Deťom sa Máša ohromne páčila, dúfam, že si ju nezoberú za príklad :). 80/100 ()

Wooke 

všetky recenzie používateľa

No galubčiki...davaj lečiťsa...Milujem ruský jazyk od momentu, keď som sa ho začal učiť. Hlas malej Máši je krásny, a prízvuky sú božské. Poviete si, že to je pre deti, no podľa mňa to pokojne môžu pozerať aj puberťáci a nič im nikto nepovie. Jednoduché, krásne, dokonalé ruské dielo, ktoré stojí zato a hlavne, dokáže zabaviť. ()

Galéria (230)

Zaujímavosti (15)

  • Máša vyniká v hraní šachu ("Ťahaj koňom"), no nie je dobrá kuchárka kaše a knedlí ("Máša a kaša", "Bon appetit"). (Carol Pifková)
  • Medveď Míša je cirkusovým medveďom, ktorý si svoj dôchodok užíva v lese vo svojom domčeku. (Carol Pifková)
  • Nápad na námet rozprávky prišiel režisérovi Olegovi Kuzovkovi počas dovolenky pri mori. Po pláži behalo hlučné a neposedné dievčatko, ktoré trápilo svojou neposednosťou svojich rodičov. Takto prišla na svet hlavná postava rozprávky. (Zdroj: mamastory.sk)

Reklama

Reklama