Reklama

Reklama

Máša a medveď

(seriál)
  • Česko Máša a medvěd (viac)

Série(5) / Epizódy(117)

Dobrodružstvá malého dievčatka Máše a veľkého medveďa, bývalého cirkusového artistu, sú veľmi milé a vtipné. Aj keď medveď chce mať iba pokoj, malá Máša vždy niečo vyparatí. (TV JOJ)

Recenzie (119)

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Pri tejto rozprávke si spomínam na staré časy za éry Cartoon Network kedy som takmer každú rozprávku s úžasom pozerala a smiala som sa aj keď som všetkému nerozumela. Masha i Medved je podobný prípad, občas nerozumiem čo Masha povedala, ale už len za ten jej úžasný dabing a smiech a celkovo za tie scénky, ktoré sa tam dejú sa musím minimálne uchechtnúť. Zbožňujem rozprávkové seriály a Masha i Medved nie je výnimkou, seriá ma peknú animáciu a navyše ruština sa mi veľmi dobre počúva. Občas sa zasmeje na samotnej ruskej vete, pretože občas to vyznie dosť vtipne. Najlepšie na tom je, že seriál mi odporučil ocino, čo by som na neho nikdy nepovedala, pretože on rozprávky moc nepozeráva ale evidentne v každom z nás sa ukrýva malé dieťa. ()

ZajoMajo 

všetky recenzie používateľa

Konečne spolu s KHL do ktorej vstúpil slovan, som oprášil ruštinu aj cez túto rozprávku. Konečne počujem slovanskú reč a nie stále dokola tú primitívnu angličtinu. Kto Máši rozumie, ten sa nasmeje z jej hlášok. Deti sú z Máši unesené, pozerá sa to donekonečna a to dokonca aj môj jeden a pol ročný syn si vypýta Mášu ako - Míňa. Konečne niečo z ruskej tvorby, kde je vždy veľký potenciál, nápad, neobkukanosť, nenásilie. Ruské rozprávky vždy boli špica, nielen animované ale aj hrané. Po starom vlkovi so zajacom, koníčkovi hrbáčikovi, prišla absolútna jednotka pre deti. Konečne sa starý ruský medveď preberá zo spánku. Kto by chcel vidieť dievčatko, ktoré prepožičalo Mášenke hlas nech klikne sem: https://vimeo.com/32919915 Všetky diely sú tu: http://www.youtube.com/show/mashaimedved ()

Reklama

Wooke 

všetky recenzie používateľa

No galubčiki...davaj lečiťsa...Milujem ruský jazyk od momentu, keď som sa ho začal učiť. Hlas malej Máši je krásny, a prízvuky sú božské. Poviete si, že to je pre deti, no podľa mňa to pokojne môžu pozerať aj puberťáci a nič im nikto nepovie. Jednoduché, krásne, dokonalé ruské dielo, ktoré stojí zato a hlavne, dokáže zabaviť. ()

chrustie 

všetky recenzie používateľa

Naprosto geniální animák. Když už jste nuceni dívat se se svými ratolestmi na nějakou pohádku, tak u téhle se zabaví i dospělý divák. Máša je tak neuvěřitelně otravná, že si snad v každém díle vzpomenete na nějakou situaci právě s vašimi dětmi 😂. Za mě jedna z nejlepších moderních pohádek. Žádné mlácení, bojování, jen neškodné a vtipné scénky se zvířátky. Za mě paráda. ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Taká tá Tom a Jerry premisa, keď menšia a slabšia postavička v podstate šikanuje väčšiu. Len medveď si to na rozdiel od Toma nezaslúži. Navyše Máša ešte o to viac lezie na nervy, že vie rozprávať. Chýbajúcu originalitu mi kompenzuje fakt, že naša malá seriál zbožňuje. Prvé dve série majú dokonca dobrý český dabing. Potom sa zmení dabérka Máši, na ktorej to celé stálo. Škoda. ()

Galéria (230)

Zaujímavosti (15)

  • V ruskej verzii Máša hovorí hlasom Aliny Kukuškinovej a v anglickej verzii Mášu nadabovala Američanka Elsie Fisher. Zaujímavé je, že Elsie ozvučila aj postavu Anges v rozprávke Despicable Me (2010) a v ruskej verzii ju zase dabovala Alina. (Zdroj: mamastory.sk)
  • Máša vie hrať na elektrickú gitaru ("Hit sezóny"). (Carol Pifková)
  • Máša a medvěd je v roce 2018 podle agentury TASS nejsledovanějším animovaným seriálem světa. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama