Reklama

Reklama

Projekt X sleduje tři zdánlivě nenápadné studenty 4. ročníku, kteří se snaží zviditelnit před svým odchodem z vysoké školy. Jejich myšlenka byla zcela nevinná – uspořádat večírek, na který nikdy nikdo nezapomene. Ale na to, co je čekalo, nebyl připraven nikdo. Zprávy se šíří rychle, sny jsou v troskách, pověst poskvrněna a na konci všeho se zrodí legendy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (867)

Cival 

všetky recenzie používateľa

Generační film, ať se vám to líbí nebo ne. Můžeme lamentovat nad úpadkem morálky, můžeme hořekovat, že svět se v kravskou řiť obrací, ale to nemění nic na skutečnosti, že formou i obsahem jde o jeden z nejaktuálnějších a nejsoučasnějších filmů posledních let. A ve svý důsledný zhovadilosti, zbavený pochyb i mravních pouček, i vlastně dost originální. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

" Veľkí hráči hrajú veľké hry " takto objasňoval Costa počiatočnú prípravu na narodeninovú mega párty. Očividne sa partia mladých chlapcov túžiacich po sexuálnom zážitku veľkými hráčmi nestala, keďže túto hru nezvládli. Film je istým spôsobom prepadák a istým spôsobom búra mýtus. Prepadol jednoduchým spracovaním, obsadením hercov ich výkonmi a a niekedy ťažko uveriteľnými udalosťami. Mýtus búral ozaj bláznivou párty, ktorá zmiatla celú ulicu ako prílivová vlna rozbúreného mora v ktorej len tak lietali vulgarizmy zo slovníka mladých teenagerov (veď aj my sme boli mladí), ľahké odhalenie nahoty a dobrým výberom hudby, ktorá podporila energiu naštartovanej mládeže. Priestor dostali aj nové vtipné dekoračné prvky v podobe neohrozenej bezpečnostnej služby, či bláznivého predajcu drog. Párty mám rád a táto ma celkom inšpirovala, takže zaslúžených 50%. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Absolútny úpadok akýchkoľvek hodnôt. Nezastaviteľná dekadencia bez hraníc. Akt epických proporcií nehodný nízkeho hodnotenia, nech som akokoľvek proti. Chaos. Anarchia. World Gone Mad. Game Changer. Mnohokrát bolo povedané, že Project X je v podstate Animal House iPhone generácie. Dokonalo trefnejšiu definíciu by som hľadal márne. --- (10.10.2019) Po asi ôsmych zhliadnutiach za posledný rok zvyšujem na päť hviezd. Najväčším paradoxom je, že som v 2012 ako 16-ročný filmu udelil odpad. Prejde sedem rokov a z odpadu je 5 hviezd a pridanie do obľúbených. Degenerácia potvrdená, inak si to nedokážem vysvetliť... ♪♫ / (xx) / "It's a gnome. I guess he gets around.""Get me to do it for you" / The Pasadena Three / Project Xpensive / Declassified (<3 / x / x) (x / x) (x) (2012) (13.11.2018) (~8x2019) (10.10.2019) (16.10.2020) (18.9.2021) (10.6.2022) (7.9.2022) ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som chcela dať odpad, pretože v podstate nič nového to nebolo. Polonahé baby (už po prvých 25 minútach som si vravela, že jak to, že sa tam ešte žiadne prsia neobjavili a ejhle po 33 už sa baby vyzliekali) chľast (samozrejme, šak asi na šalátovú misu neprišli), drogy, výtržníctvo, olizujúce sa baby čo to hrajú akože na sexy lesby, sexujúce páry bla bla proste nič nového a nič pre mňa zaujímavého, takéto filmy ma nikdy nebavili a asi nikdy pre ne pochopenie mať nebudem. Zrejme starnem. Ale musím uznať, že to ako sa na konci celá párty vyvinula bola vážne pecka a bola tu veľmi dobre zvolená hudba. Tak dám aspoň tú jednu hviezdičku. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Hmm, uvažujem ako Project X vlastne hodnotiť. Najviac ma ale zarážajú komentáre, ktoré film odsudzujú len kvôli tomu, že "takáto party absolútne neodráža realitu". No a, to snáď vadí? Hangoover tak isto nie je zrovna príkladom autentickej "pařby", treba to skrátka brať trochu s nadsádzkou. Keby bolo zúčastených desať ľudí, všetci by v norme popíjali pri stole (ako to už býva), niekto by si zahúlil (ako to už býva), poskákalo by sa do bázena (ako to už býva) a prípadne zopár odvážnych jedincov vyzlieklo svoje šaty (ako to už býva), prišiel by vám snímok o niečo lepší, len preto, že by viac menej odrážal skutočné zábavy? Nemyslím si. Ale je samozrejmé, že mnohí z nás by na takejto mega-párty chceli byť..a práve o to ide! ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (36)

  • Všechny kaskadérské kousky byly prováděny herci v kontrolovaném prostředí. (JARDAHONDA)
  • Party se dehrává ze 13. na 14. května 2011. Lze tak soudit podle scény v čase 1:19:50. (imagoo)

Súvisiace novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (viac)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (viac)

Reklama

Reklama