Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (94)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

BEYOND SKYLINE nieje menším filmom, ako jeho predchodca. V Hollywoode a hlavne v tom komerčnom mainstreamovom prúde, sa také niečo proste nenosí. A preto je pokračovanie epickejšie, rozsiahlejšie nielen akciou ( nasúkali sa tu dokonca skvelé bojové scény muža proti mužovi / kto to nečakal pri Uwaisovi, alebo Ruhianovi ?/ a dokonca nejaký ten kaiju súboj ), či výpravou, ale aj príbehom. Stále ale ide len o béčko, ktoré má štandardnú kostru a pohybové znalosti. ()

TKKMR 

všetky recenzie používateľa

Za vlasy pritiahnuté spojenie sci-fi, hororu a akčného žánru. Na stretnutie Ika Uwaisa s Frankom Grillom sa určite musel tešiť každý, kto má rád filmy s tematikou bojových umení. Ja taktiež, škoda ale, že spomínaní páni nedostali väčší priestor na predvedenie svojich vycibrených štýlov a napokon zostalo len pri pár buchnátoch. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Jde o pokračování filmu Skyline z roku 2010. Mimozemšťané - emzáci pasou po lidském mozku, který vtipně používají. Napadnou samozřejmě Los Angeles. Zápletka by vystačila sotva na večerníček - hlavními postavami jsou Mark a Trent, otec a syn. Syn zmizí a otec ho jde hledat a zachránit. Zachraňuje i další postavy a objeví se několik modelek (Bojana Novakovic v roli Audrey). Ve filmu chybí humor a po chvíli mu dochází dech. Ocení ho asi fanoušci počítačových vesmírných bitek, ostatní asi nechá "venku" . Film je zajímavý tím, že se můžete bez studu oddat chlípné béčkové zábavě. Škoda- film měl velký potenciál rozvést chytré myšlenky. Měl b se spíše jmenovat Beyond good. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Neodolal som lákavému zoskupeniu súčasných martial arts hviezd Frank Grillo - Iko Uwais - Yayan Ruhian. Spočiatku mi akosi nedopínalo, ako sa do príbehu, situovaného do LA vlastne pripletú indonézski bijci, no scenárista mi na to zanedlho poskytol svojskú odpoveď... Stret tejto nevšednej fight squadry s nepriateľskými mimozemšťanmi by za normálnych okolností bol určite luxusnou záležitosťou, akonáhle sa však na scéne objavili gigantickí emzácki roboti, mlátiaci sa v štýle Pacific Rim, dobrý dojem bol preč. Takéto lacne pôsobiace finále si Liam O'Donnell mohol pokojne odpustiť, veď koniec koncov čosi tak výpravné a megalomanské sa s 20 miliónovým rozpočtom, ktorý mal k dispozícii ani kvalitne natočiť nedá. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

V podstatě stejné jako první film. Příběh není vyloženě dobrý ani špatný, ale je takový ohraný. Herecky to není nic skvělého, což se ale u béčkového filmu dá čekat, ale prostě má to skvělé efekty, které rozhodně stojí za pozornost, o to víc, že se s nimi nešetří, i když někdy máte pocit, že se některé scény dost opakují. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené