Reklama

Reklama

LokalFilmis

  • Česko LokalFilmis
Trailer

Obsahy(1)

Staré cigánske proroctvo predpovedá príchod mesiáša z rómskej osady, ktorý zmení svet. Narodí sa Rytmaus a postupne sa z neho stane najznámejší rapper v Európe. Rytmaus sa rozhodne kandidovať za prezidenta Slovenskej republiky. Proti nemu sa vo voľbách postaví Pišta Lakatoš. Zo Slovenska sa vďaka predaju čistej pitnej vody stáva svetová veľmoc, ktorá spolurozhoduje o budúcnosti ľudstva s najväčšími mocnosťami ako je USA, Rusko či EU. Do hry o planétu sa zamieša aj diabol Moloch... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

Shredo 

všetky recenzie používateľa

Skalným fanúšikom tohto žánru si táto sfilmovaná podoba získa oblubu. Autori sa hecli a niet sa čomu čudovať, keď popularita Lokalu dosiahla vrcholu a trebalo z toho ťažiť. Ale áno, prvá polka bola super, druhá o dosť slabšia, čo je škoda, ale na druhú stranu vytvoriť vyše hodinu trvajúce dielko je aj pre autorov, niečím novým. Každopádne palec hore o pokus spopularizovať tento žáner a bohvie, možno sa hecne aj niekto iný a vznikne animománia, prečo nie. :) ()

boo-boo 

všetky recenzie používateľa

LokalFilmis sa nepodaril. Ako takému mu dôjde dych prekvapivo skoro (20 minút) a po pomerne slušnom úvode síce neprestáva sypať jednu šialenosť za druhou, ale zabúda byť zároveň aj vtipný. Na papieri to mohla byť strašná sranda, v kine to s divákom nepohne. Napriek masívnemu fan servisu neverím, že sa z tohto diela stane stálica alebo kult. Nato postráda výbušnosť, cit pre situačnú komiku a potrebný drajv vlastný jeho internetovým predchodcom. Krónerovmu humoru jednoducho oveľa viac svedčí krátkometrážny internetový underground. ()

Reklama

flegmos 

všetky recenzie používateľa

Malo siuacii kde som sa schuti zasmial, ostatne skece trosku viac nasilu, riedke dialogy, privela ciganskej a cernosskej hudby a la funky, chvilu uvazoval ci to nie je nejaky utajeny po****ny muzikal. Slabucky scenar, katastrofalny koniec. Ak niekto povie ze to na zaciatku malo drive a potom sa to spomamlilo tak to vobec nie je pravda lebo filmis sa vlece od zacatku do konca a nezacharanil to nikto zo zucastnenych ani melisko ani fetak dusan. Za odvahu a chut dotiahnut to do konca davam 3 hviezdy len kvoli tomu ze to robili slovenski tvorcovia. Napriek mojej tvrdej kritike to jeden z najlepsich top slovenskych filmov roku a urcite lepsi ako posledne Jakubiskove filmy takze napriek velkemu ocakavaniu posielam odkaz Kubovi Kronerovi a jeho tvorivej skupine odkaz: Respekt, hlavu hore, a zostat cinorody aj nadalej. - mier :) ()

speedy7929 

všetky recenzie používateľa

Lokalfilmis, posledný film ktorý som musel vidieť do konca roku a poviem Vám veľké sklamanie. Pridajte tomu žáner: muzikál keď sa dá. Otrepané hlášky, všetko už bolo použité v seriály a zasmiať sa na tom mohli deti. Bohu vďaka, že som na tom nebol v kine. 10% je za tú námahu spraviť prvý slovenský kreslený celovečerný film než za dej. 5% za seriál a Lokalfreestyle battle. /15% ()

toi-toi 

všetky recenzie používateľa

Príliš dlhá reklama na minerálku, ktorá je viac smutná ako vtipná. LokalTv mám rád. Teda rybku a orla. Tu je pár dobrých vtipov s Pištom (doslova pár, rozumej dva kusy) a inak vulgarizmy, spievanky a nesúvisiace scénky. Je fajn mať konečne slovenský animák. Škoda, že sa práve vydal cestou primitivizmu. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (3)

  • Viacero postáv z filmu sa neskôr stalo tvárami rôznych reklamných kampaní. Napríklad banky, telekomunikačného operátora alebo značky minerálnej vody. (toi-toi)
  • V rámci udržania ratingu do 15 rokov museli vo verzii pre kiná cenzurovať nahotu. Režisér Jakub Kroner sa vyjadril, že je prekvapený, že pre tento rating nie sú problémom vulgarizmy. (toi-toi)
  • S filmom bolo spojené chybné promo, že ide o prvý slovenský dlhometrážny animovaný film. V skutočnosti prvým celovečerným animovaným snímkom zo slovenskej produkcie bol Zbojník Jurko z roku 1976. (toi-toi)

Reklama

Reklama