Reklama

Reklama

Recenzie (5)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Vo svojej antologickej platforme skoro až nevídaný ita (po)čin. Táto "FANTASMIgréna" má 5 celkom desivých kúskov a ak by si ten posledný uplatnil svoje právo, byť v tomto guláši ako prvý, tak opätovne mením apratúru. Mala som totiž problém vybrať tú viac HORRRARRGH poviedku. Silne obrúsené 2kolie, aj to za pomerne vyrovnanú réžiu zúčastnených. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Povídkový film sestávající z pěti víceméně duchařských hororových příběhů, z nichž dva jsou podprůměrné (první, čtvrtý), dva průměrné (druhý, třetí) a jeden dobrý (pátý). Víc k tomu nemám moc co dodat, na jedno zhlédnutí, není-li nic lepšího na práci, to celkem ujde. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Talianska hororová antológia zložená z piatich príbehov. Duchárske však boli iba dve, takže tým anglickým prekladom to očividne zaškatuľkovali viac ako bolo treba. 1. 17th November - Hlavný hrdina zdedí dom po svojom zosnulom otcovi a vyberie sa tam s kamarátmi, no číha na nich neznámy zabijak s kosákom. Celkovo nie práve zaujímavý slasher s vraždami mimo záber, ktorý drží nad vodou len celkom schopné rozuzlenie (4/10). 2. Offline - Príbeh o mladíkovi, ktorý sa dozvie, že jeho dobrý kamarát spáchal samovraždu. Lenže kto ho potom celú dobu kontaktuje cez internet? Zaujímavá poviedka. Pretože aj keď sa v nej toho veľa neudialo, dokázala ma držať v príjemnom napätí až do konca (6/10). 3. The Medium - Žiaľ, len priemerná báchorka o starej špiritistke z posteru s nemalými finančnými problémami, ktorá rada oblbuje ľudí, až kým ju jedného dňa tí duchovia skutočne nenavštívia. Ku koncu celkom napínavé, ináč poriadne nevyužitý potenciál, pretože práve desivý vzhľad duchov mohol v tomto prípade zabrať. No ukazovali ich len v obrysoch (5/10). 4. Story of a Monster - Poviedka o chorom nemom chlapcovi, ktorého nenávidela celá dedina, lebo ho pokladali za diabla, a jeho prvej detskej láske. No svadbou to rozhodne neskončilo. Ku koncu trochu kruté, ale veď sa jedná o horor, takže tak to má byť. Predovšetkým chválim veľmi peknú hudbu (6,5/10). 5. Shouts on the Hills - Trojica dievčat sa vyberie na výlet, po ceste „niečo" zrazia, a pomsta na seba nenechá dlho čakať. Poviedočka v štýle „Tajomstvo minulého leta", ktorá zabŕda do viacerých hororových žánrov (handycam prekvapivo prevláda), ale počas celej stopáže si udržuje veľmi slušnú úroveň, takže by som ju s čistým svedomím označil za najnapínavejšiu a najvydarenejšiu z celého filmu (8/10). Celkovo mi to viac ako na tri hviezdy nevyjde, ale rozhodne sa jedná o solídny taliansky pokus, ktorý si pozornosť zaslúži. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Príjemná kolekcia kratších hororových príbehov, ktoré už dostatočne opísal ricci.s, takže budem stručný. "17th November" (4*) – zábavný a svieži kosákový slasher. "Offline" (3*) – pohľad na online nebezpečenstvo tak trochu inak. "The Medium" (3*) – pohodová, atmosférická duchárčina. "Story of a Monster" (3*) – talianska variácia na tému vraždiaceho spratka. "Shouts on the Hills" (4-5*) – jeden z najlepších hororových kraťasov aký som kedy videl; skvele natočený, s využitím vydarenej kombinácie found footage a reálnej kamery a zároveň po celú dobu dostatočne zábavný a napínavý. Celkovo: kvalitná antológia, nielen na jedno pozretie. ()

Nivenx 

všetky recenzie používateľa

I v poslední době se k nám dostávají povídkové filmy. A proč ne, rozhodně jsem se nenudil a spíš očekával jakých kvalit se díly dočkají. Dva díly jsou vysloveně slabé(20%), dva které mě uspokojily a s klidným svědomím můžu dát 50%. Poslední pátý díl povídek je nejsilnější a nejpovedenější. Ten je ode mě za 75%. Takže i když jsem spokojený, tak na víc než 2 hvězdičky mi to celkem nevyjde. ()

Reklama

Reklama