Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tri najlepšie kamarátky - karieristka a single tridsiatnička Regan (Kirsten Dunstová), fajčiarka Gena (Lizzy Caplanová) a party-girl Katie (Isla Fischerová)  - sú totálne pobúrené, keď zistia, že ich kamarátka Becky (Rebel Wilsonová), ktorá je síce milá ale trpí nadváhou a vždy bola terčom posmechu, sa bude vydávať ako prvá z partie. Gena a Katie sú ešte stále nezadané a Regan sa snaží prinútiť svojho priateľa, s ktorým chodí už štyri roky, aby ju konečne požiadal o ruku. Becky svoje kamarátky požiada, aby jej šli na svadbe za družičky. Rozmarné a nezodpovedné dievčatá, samozrejme, súhlasia, no svojej úlohy sa zhostia po svojom a rozlúčka zo slobodou sa im akosi vymkne spod kontroly vďaka kokaínu. Gena sa chce vrátiť k svojmu bývalému priateľovi, ktorý však už flirtuje s niekým iným, Katie sa zasa pokúša dať dokopy s bývalým spolužiakom – dílerom marihuany. A to rozhodne nie je všetko. Beckin najkrajší deň života sa ešte len blíži a zdá sa, že bude totálnou katastrofou. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Rebel Wilson sa najprv vo filme objaviť nemala. Do role Becky bola pôvodne obsadená Casey Wilson (nie sú v príbuzenskom vzťahu). (Crybaby)

Súvisiace novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (viac)

Reklama

Reklama