Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia kamarátov narazí pri výlete na zranenú ženu ležiacu na ceste. Rozhodnú sa jej pomôcť, ale týmto činom sa dostanú do rúk šialenej rodiny, ktorá ich chce použiť na svoje zvrátené účely. Ocitnú sa v zapadnutom sídle ďaleko od civilizácie a bez možnosti úniku. (Marceloo)

Recenzie (19)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia kamarátov narazí pri výlete na vidiek v Chile na zranenú ženu, ktorá leží na ceste. Rozhodnú sa jej pomôcť, ale týmto činom sa dostanú do rúk šialenej rodiny, ktorá ich chce použiť na svoje zvrátené účely. Ocitnú sa v zapadnutom sídle ďaleko od civilizácie a bez možnosti úniku. - Keby to nebolo také natiahnuté a bolo by to tvrdšie, fungovalo by to, ale takto ma to vôbec nebavilo. Postavy sú slabo zahrané a emócie takmer žiadne, takže som z toho mal pocit chaotického pobehovania sem a tam, ktorý občas prerušila nejaká podarená scéna so slušnými maskami. Ale ani tých nebolo vela a v Chile v posledných rokoch vzniklo viacero hororov, ktorým sa oplatí venovať pozornosť namiesto tohto. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

V podstate je to ako tak zaujímavé len vďaka gore a skutočne veľkemu množstvo rôznorodých vrážd. Inak je to ako po technickej, tak aj po dejovej stránke nevýrazná, príliš amatérska záležitosť, kde nie je ani náznak atmosféry, či hororového napätia. Hlavné postavy sú totálne nesympatické a neuveriteľne tupé (aj na pomery hororového žánru). Čo je však horšie, záporáci, ktorí mali "ťahať" celý film a poriadne to tým turistom narezať, tak sú ešte väčší idioti ako kladné postavy. Miestami som sa chcel aj smiať, ale potom mi došlo, že to nie je vôbec vtipné, len trápne. Brutalitka dobrá, ale mohli z toho vyťažiť oveľa viac. 60 %!! ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

5-6 lidí jede kamsi na chalupu. Po cestě jim chcípne auto, ale jakýsi chlápek jim pomože tak jedou dále a potkají na cestě skrvavenou dívku,které chtějí pomoct. Pak se tam objeví jakási rodina s 2 homoušema a jednou ženskou,která je unese a chce je pro jejich kolonii, aby dělaly děcka (co zamýšlely s těmi chlapi se nedozvíme asi to měli být milenci pro ty 2 homouše). Logika postav a jejich chování je na bodě nula ( v jedné scéně jim vyhrožují, že je zabijou,když někoho nezastřelí a několik minut předtím jim tam říkali, že je potřebují živé to je nenapadlo, že je asi nezabijí,když je potřebovali živé) a konec je ve stylu, že někdo zdrhá potká někoho chce pomoct a ten dotyčný je magor tak jde po ní. Úplný konec to zabil a to doslova. 40 procent za to, že tam všichni chcípli a za ty úvodní novinové články. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Sendero nepřináší do žánru absolutně nic nového, ba naopak, ještě postrádá. O příběhu nemusí být ani řeč, tady je zde klasická šablona - parta lidí - únosci - držení v zajetí - mučení. Jenže ta parta je absolutně neschopná proti dvoum buzíkum a jedný hnusný krávě, myslím si, že i dítě by si poradilo lépe. Kamera je divná, střih za střihem, Gore hodně amatérské, chyběla nahota, která se sem prostě hodí (viz. film Trauma), napětí nulové a ten závěr, to byl totální bullshit. Možná to byla nejspíš taková příprava, právě před režisérovo dalším filmem Trauma, který byl brutálnější, krvavější, odvážnější, úchylnější, no prostě ve všem lepší než právě Sendero. Tady není nic, co bych pozitivně ohodnotil. (62. hodnocení) ()

jokino odpad!

všetky recenzie používateľa

Sprvu je ich v skupine 5. Zaútočí na nich skupina 2 chlapov, ktorí ich bez akejkoľvek príčiny jedného po druhom proste zbijú do bezvedomia, bez toho, aby sa obete vôbec nejako bránili. Prakticky každý z nich skočí útočníkom priamo do rany. Unesú ich, rozdelia do miestností vo väčšom dome. Xy krát sa skupinke, ktorej postupne ubúdajú členovia, podarí omráčiť útočníkov (nikdy ich však nedorazia) a utiecť, vzápätí sú opätovne chytení a násilne uveznení. Neviem, načo vôbec vznikol tento snímok..? Ako je mi jasné, že tu a v pod.filmoch, hladať nejakú logiku proste nemá absolútne žiaden zmysel, ale toto?! Toto už bolo fakt cez čiaru.. O konci radšej ani nehovoriac.. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama