Reklama

Reklama

Spriaznená duša

(TV film)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Dá sa za týždeň zmeniť intelektuálska čudáčka na kráľovnú strednej školy? Amber Pollocková je krásna, ale aj veľmi namyslená, plytká a zlomyseľná stredoškoláčka, ktorá sa stala kráľovnou strednej školy, čo je splnením jej snov. Vo chvíli triumfu ju zasiahne elektrický prúd a zomrie. Je jasné, že po smrti sa chce dostať do Neba, ale tam jej nie je povolené vstúpiť. Ak však pomôže Lise Summersovej najnepopulárnejšiemu dievčaťu, aby sa stalo kráľovnou, vstup do Neba má istý. A tak sa Amber pustí do konania dobrých skutkov, ale nič nejde tak, ako naplánuje... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • Cassandra Scerbo o filme: „Nejde o to byť populárny. Ide o to mať správnych priateľov. A v tomto filme si určite uvedomíte, že existujú určití ľudia, na ktorých vám záleží, a určití ľudia, ktorí vás bodnú nožom do chrbta. Na svete sú dobrí aj zlí ľudia. Nejde o to byť populárny; ide len o to mať tých správnych priateľov. A myslím, že Lisa a Amber na konci filmu obe vedia, kto sú ich skutoční priatelia. Obe si nakoniec uvedomia, kto sú ich skutoční priatelia. Naozaj to nie je o tom, koľko priateľov máte; ide o to, akých skvelých priateľov máte. Ide o kvalitu, nie o kvantitu.” (Arsenal83)
  • Film sa natáčal vo Wilmingtone (Severná Karolína, USA). (Arsenal83)
  • Skladbu "Show me", kterou ve filmu zpívala Lisa (Lindsey Shaw), nezpívala ona sama. Hlas ve skutečnosti patří Jessice Suta, bývalé člence Pussycat Dolls. (..Lucas..)

Reklama

Reklama