Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ona miluje chaos, on poriadok. Ako spolu vydržia v jednom byte? (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (82)

haffen odpad!

všetky recenzie používateľa

Sorry, ale toto fakt nie. Za týmto seriálom sa čoskoro zapráši, že oň o dva mesiace ani pes neštekne. Podpriemerné herecké výkony ktorým kraľuje Krajčiová s Cinkotom. Ani ostatní nie sú na tom o moc lepšie. To tu fakt máme len cca 10 hercov-nehercov, ktorí neustále rotujú po všetkých "sitkomoch", seriáloch a príšerných filmoch ala "made in Slovakia"? Celé sa to tvári ako sitkom na ktorom by som sa mal zasmiať, ale skôr ma z toho berú mdloby a dostavuje sa frustrácia. Neviem na ktorú vekovú skupinu a na aký IQ kvocient bol stavaný tento seriál, ale svojím obsahom a vtipom sotva niekoho zabaví. Sotva niekoho normálneho. Cieľová skupina sú fanúšikovia televízie Markízka, takže je asi všetko na poriadku. Ani som nemal žalúdok dopozerať jeden jediný diel (Mama). U mňa istých 5% a hodnotenie Odpad! Preč s brakom! P.S. podotýkam, že tv Markíza nezapnem ako je rok dlhý. Sledované na webe zo zvedavosti. ()

klokyn odpad!

všetky recenzie používateľa

Otrasne zahraté, vtipy bez pointy, škaredý smiech v pozadí je tam počas každého hlúpeho zaksichtenia hercov.... Proste nenormálna debilita pri ktorej sa cítim každú jednu sekundu pozerania trápne. Tvorcovia by sa mali hanbiť, pretože toto je aj na slovenské pomery nevídaný odpad a vyprodukovať niečo také chce poriadnu dávku antitalentu... ()

Reklama

actor-SP 

všetky recenzie používateľa

Zita je z pohľadu sitkomu veľmi nudný sitkom, čo znamená že by si za hodnotenie kvality svojho žánru zaslúžil odpad. Postavy však, ktoré vystupujú v tomto seriály majú neobyčajný impulz a šťavu ( zita, právnik a hetero). Zisťujem že H. Krajčová je výborná a D. Cinkota ako vždy s pevným charakterom ako sa na dobrého herca patrí. Takže..scenár je na hovno, chémia priemerná ---) 1.5* P.S: všimli ste si nápaditú kameru ? ..v slovenskom seriáli som ju ešte nevidel ()

deluxxx 

všetky recenzie používateľa

Nechápem to nízke hodnotenie, ak je toto odpad, čo je potom hod svišťom? Zita je rozhodne po dlhšom čase ako-tak pozerateľná vec zo slovenskej produkcie. Celkom dobrá zmes situačného, kontajnerového, perverzného, suchého, ale aj inteligentného humoru. Jasné, že niektoré scény zaváňajú vrcholom trápnosti, ale inak slušný priemer, Zita navyše nespamuje 2 či 3krát do týždňa a dávajú ju mimo primetimu, takže kto chce, ten si to aj pozrie. Cinkota je dobrý herec, ktorý zahrá aj dvere :-) Krajčiovú ani Kostelného moc nemusím, ale dajme tomu ich tu prežerem. ()

Dado 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ sa naplnili všetky moje očakávania, sitcom je to viac (oveľa viac) trápny a nudný než vtipný, najviac ma však iritoval najmä ten smiech v pozadí pri každej hlúposti, ktorá môže pobaviť akurát tak... nikoho. 1* zatiaľ dávam za toho malého blonďatého chlapca, ktorý mi pripomína najmä svojou drzosťou a záľubou v podobe sledovania TV Jakea z Dva a pol chlapa. Po niekoľkých častiach: No, stále to nie je nejaká sláva, no dá sa na tom pobaviť a určite je to lepšie ako konkurent z TV JOJ, takže idem o 1* nahor. (40%) ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • Jana Oľhová si už starostlivú matku Heleny Krajčiovej zahrala, a to v seriáli Profesionáli (od r. 2008). V jednej epizóde tohto seriálu si Krajčiová zahrala aj s Dušanom Cinkotom. (matthew.17)
  • V jednej z častí sa objavil aj dnes už zosnulý, legendárny slovenský hokejista Pavol Demitra, ktorý stvárnil samého seba. (Patrik200s)

Reklama

Reklama