Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ona miluje chaos, on poriadok. Ako spolu vydržia v jednom byte? (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (82)

cervenican odpad!

všetky recenzie používateľa

Samozrejme že je to trápne - a nič originálne... Tento tzv. ,,Supersitkom,, je otrasný, nie je tam žiadny humor, otrasné ksichty. Dušan Cinkota nepatrí vôbec pred kameru. On bude pre mňa vždy ten kto úžasne daboval Chandlera Binga z Priatelov :) Alebo Semir Gerkhan z Kobry 11 :) Tento sitkom je naozaj odpad. ()

Dashiella 

všetky recenzie používateľa

Zase si najlepší a najsvetaznalejší národ dokonalých Slovákov myslí, že môže spraviť dieru do sveta... a tým nemyslím tvorcov ale divákov, ktorí sa sťažujú na vykrádačky iných seriálov... tak, podľa mňa sa zadok Cinkotu nápadne podobá na prdel Dempseyho v tej starej kriminálke, tak takúto vykrádačku som už dlho nevidela, no fuj! ... osobne si myslím, že sa konečne na SVK niečo priblížilo k sitcomovej štruktúre a priznám sa, že som sa aj zasmiala. Ten predhratý smiech ma iritoval tiež, ale trochu som sa nad to povzniesla a ku koncu som ho takmer ani nevnímala. Chcem vidieť, čo bude ďalej... plus oproti Svišťovi je to totálny skvost ()

Reklama

Zombiepod odpad!

všetky recenzie používateľa

Hlúpy pokus o vyrovnanie sa americkým "obývačkovým" sitcomom, ktorý dopadol horšie ako som čakal. Je pravda, že sem tam padne aj nejaká vtipná hláška, herci zas tak zle na tom nie sú, no nevidím jediný dôvod na hviezdu. Nemá to nijaký celistvý dej, zápletka stojí za veľké hovno a nechýba tu ani znova preslávená slovensko-telenovelová kamera ktorej výhoda je v tom, že vás v momente nabáda aby ste to vypli. Na čo točia tieto komerčné slovenské televízie stále nové seriály, je mi záhadou. ()

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Horšie ako odpad! Mám proste alergiu na takéto hlúposti. Tipoval som, že to bude také odporné ako Popovičov Nebožiec... nebolo, ale trhá mi to vnútornosti rovnako silno. Určite mám predsudky k tomuto seriálu kedže TV Markíza počas iných programov pustila pobehujúce postavy z tohto "sitcomu" na obrazovku a platí si v niektorých médiách silnú reklamu so spojlermi o čom bude ďalšia Zita. Myslím si, že kvalitný a zábavný seriál by nepotreboval umelú publicitu. ()

klokyn odpad!

všetky recenzie používateľa

Otrasne zahraté, vtipy bez pointy, škaredý smiech v pozadí je tam počas každého hlúpeho zaksichtenia hercov.... Proste nenormálna debilita pri ktorej sa cítim každú jednu sekundu pozerania trápne. Tvorcovia by sa mali hanbiť, pretože toto je aj na slovenské pomery nevídaný odpad a vyprodukovať niečo také chce poriadnu dávku antitalentu... ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • Jana Oľhová si už starostlivú matku Heleny Krajčiovej zahrala, a to v seriáli Profesionáli (od r. 2008). V jednej epizóde tohto seriálu si Krajčiová zahrala aj s Dušanom Cinkotom. (matthew.17)
  • V jednej z častí sa objavil aj dnes už zosnulý, legendárny slovenský hokejista Pavol Demitra, ktorý stvárnil samého seba. (Patrik200s)

Reklama

Reklama