Reklama

Reklama

Filth to Ashes, Flesh to Dust

  • USA Body to Dust
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Šialený sériový vrah zvaný Purge má poslanie: vykynožiť všetko, čo je hriešne a nečisté. Svoje si s nim zažil aj Erik (Derrick Bishop). Pred rokom bol totiž napadnutý šialencom a jeho priateľku Shelly (Diana Quezada) to stálo život. Teraz sa do končín kedysi obývaným týmto monštrom, veriac, že už dávno vonia fialky zospodu, vyberá jeho brat Juan (Teodorico Paul Sajor) a jeho noví priatelia. Veci súvisiace s maniakom, najmä tie, ktoré sa týkajú jeho skonu, sa však majú na ich nešťastie trošku inak... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek „Filth to Ashes, Flesh to Dust“, který vypráví o skupině mladých lidí, kteří jsou v domě, kde kdysi pobýval vrah, je tak trochu parodií na žánr, ale parodií nechtěnou. Herci by možná hráli lépe, kdyby improvizovali, kamera není schopna zachytit jedinou dobrou scénu, není zde nic, co by vás mělo vyděsit. Tohle je zbytečně strávená hodina a půl vaše cenného času. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Taký tupý horor by som asi nedokázal nakrútiť ani ja. Partička retardovaných teenagerov si to zase namieri do JEHO teritória, takže väčšina filmu je len hlúpa naháňačka s nejakým tým mizerným gore, lenže ten scenár musel niekto asi vymyslieť na záchodovej mise. Plešatý zabijak každú chvíľu schytal po hlave od nejakého teenagera, ktorý sa za ním nečakane objavil, ale aj tak sa bez problémov pozviechal a masakroval jedného po druhom, tí samozrejme utekali, kde len mohli, ale aj tak sa nikam nedostali. Pobavila scénka, kde jednu negru takmer uboxoval k smrti, príp. keď sa naňho vrhli traja naraz a začal sa "nerovný" súboj na život a na smrť, tak som tak vyprskol smiechom, až mi cigareta vyletela na koberec. Ako komédia fajn, ináč pičovina neskutočná. ()

Reklama

Reklama