Reklama

Reklama

Šesť výstrelov

  • Česko Šest výstřelů (viac)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (193)

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Jo, Van Damme vrací kvalitním filmem úder všem 80.kovým hrdinům!! Celý film je fajn, drží, nepustí, akce je super, je jí hodně, hlavně fajn jsou souboje. Van Damme dobře bojuje, dobře střílí a dobře hraje. Ty střihy při fightech mu odpustím stejně jako Liamovi fighty v 96 hodinách. Navíc toto má podobné téma a zlořádům přejeme opravdu jen a jen to nejhorší ... Sice je to zas někde v Rumunsku či kde, prostředí nic extra, ale kamera je třeba naprosto špičková ... Jo tohle stojí za shlídnutí. ()

Trustme 

všetky recenzie používateľa

Odvážná stopáž pro vandammovku, kde 2 hodiny nevydrží v poklidu ani jeho skalní fanoušek sledovat záchranu dívky, která vypadá na pětatřicet, mafiány, kteří až příliš věří ostrahovým kamerám a dvojici rodičů, kterým se nedá věřit jejich mateřský cit ani odvaha... Po delší době obstojný Jean-Claude, který přesně pochopil typ filmové postavy, kterou by měl současně ztvárňovat - vysloužilý (bývalý) specialista (v jeho případě tedy legionář), který není úplně charakterně čistý, ale umí využít svých schopností pro dobrou věc. Trošku té psychologie (vyrovnání se z minulostí...ach to klišé) a proměna, návrat do akce, bez nechávání zla na živu. Režisér Barbar..ash, Barnabáš dokonce první půlhodinu nastoluje přívětivé podmínky pro to, abych nesundal ještě plakát s Van Dammem z garáže a mohl napsat, že tak nějak by mu to slušelo, kdyby se ubíral na konci kariéry a nebo začátku velkého návratu. Leč konec filmu se opět dostane do seagalovských kvalit pobaltsko-balkánských reálií a koloritu. Na tohle téma jsem tu už na ČSFD popsal desítky kilobytů, takže nezbývá než doufat, že akční film se již brzy přesune zas do jiné oblasti, kde bude ještě levněji a ještě ohavněji. A synek Kristopher je snad ještě větší neherec, než jeho táta před 20 lety. Chůzi a nohy do "O" mají však úplně stejný. ()

Reklama

peiton 

všetky recenzie používateľa

Jean-Cloudeove staré dobré časy sú nenávratne fuč.Hodnotím to takto preto,lebo na to,aby zneškodnil gang únoscov sa ulakomí na pomocnú ruku?!A nie len jednu,ale hned dvoma, pretavenými do oboch rodičov uneseneného dievčaťa.Ale vdakabohu,že manžel bol aspoň profesionálny zápasník,a teda touto skutočnosťou nebol až taký ľavý.Ale čo jeho žena?Tá tiež nebola bohvie aká krehotinka,ako sa na prvý pohľad mohlo javiť.Tak málo-pramálo akcie u herca jeho kalibru.Neverila som vlastným očiam.Nebyť znova tej silne silnej tematiky a síce obchodu z bielym mäsom,ktorý býva vo filmových príbehoch tak vzácnym artiklom a u mňa navyše zaujímavou zápletkou,vidím to na **hviezdy. ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, tenhle film se povedl. Chybou je, že je film na béčko poměrně dlouhej, ale úplně mě to netrápí. Trošku kamera jde jinam, hlavně ke konci ... Co se týče příběhu, tak nemám nic proti, Van Damme tu hraje opravdu přesvědčivého zabijáka, akční scény tu jsou, není jich kvantum, ale je jich poměrně dost. Film je docela drsnej a krvavej, ještě víc než Assassination games. Takže hodnotím : 82% = **** ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe ma konečne potešil svojím výkonom starý, dobrý Van Damme, keď v nenáročnom príbehu znovu oprášil svoju povesť kladnej postavy. Dostal šancu a myslím, že ju aj využil, keď jeho pohyb bol cítiť takmer v každom ponúknutom snímku. Vôbec nepôsobil ako stará kosačka, ale skôr naopak, kosil všetko čo mu prišlo do cesty. Dobre zohral svoju úlohu a aj v sedadle motorky pôsobil suveréjne, ako za mladých čias, keď motorka bola jeho akčnou spoločníčkou. Po odštartovaní úvodnej potýčky mierne prevažoval a preferoval skôr strelecký atak nad svojimi nezvratnými, bojovými údermi, ale aj to celkom dobre zvládol. Škoda, že tento film produkoval režisér E. Barbarash, ktorého nedokonalosť sa znova odzrkadlila a ktorý z filmu nedokázal vydupať maximum. 60% ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (8)

  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)
  • Pri záverečnej prestrelke v starom ruskom väzení nepriateľský ostreľovač nabíja svoju pušku slepým nábojom. (Johnny.ARN)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama