Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí šialenci Ashton Kutcher a Seann William Scott hľadajú zaparkované auto s darčekmi pre svoje priateľky. Po divokom žúre a prebdenej noci, vybavení len hmlistými spomienkami na včerajší deň, sa im však na bláznivej ceste mestom veľmi nedarí...
Dvaja mladíci, Jesse a Chester, sa jedného rána preberú po prehýrenej noci a nevedia si spomenúť, kde zaparkovali auto. Na púti za „strateným“ vozidlom sa stretajú s rozličnými typmi ľudských indivíduí, počnúc ich nahnevanými priateľkami, ktorým zničili dom, cez zúrivý pouličný gang, transsexuálneho striptéra hľadajúceho u nich kufrík s ukradnutými peniazmi, až po skupinu mimozemšťanov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (612)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Při sledování tohoto snímku jsem nepožil žádné drogy, alkohol ani steak z lamy a přesto jsem se bavil parádně. Důvod jsem ani po důkladném pátrání neodhalil, protože filmy o debilech obvykle pohrdám, ale dva sjetí kreténi s megaoknem mi tentokrát připadali zábavní. Důvodem patrně bude onen převaděč spojitosti, který všem těm jogurtům v ledničce, pštrosím atakům, striptérkám s penisem i homofrancouzákům dával smysl. Že to není možné? Tak si složte rubikovu kostku a uvěříte v Zoltána. ()

zdenotvor 

všetky recenzie používateľa

Naprostu stupídna americká komédia ktorú okoreňujú Ashton Kutcher a môj obľúbený Seann William Scott. Zasmial som sa zopár krát naozaj z chuti napríklad na týpkovi v klietke,ten nemal chybu ale inak to bola poslabšia komédia. Film mi pripomína bezstarostné detské časy a prázdniny u starej mamy,možno preto dávam z nostalgie vyššie hodnotenie o jednu hviezdičku a dívam sa na film trochu inými očami. ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Tak já vám to teda řeknu, pane Leiner. Na konci dvacátého století vám díky nezatažené ruční brzdě sjela do jezera a je velká škoda, že jste se zrovna nenacházel svázaný v jejím kufru.. Vskutku dementní dílko, při kterém jsem si po každé scéně v duchu opakoval repliku reproduktoru u Chinese Fooood a zároveň se snažil resuscitovat vlastní smysl pro humor. Problém bude možná v tom, že mi nikdy nebyl do mozku implantován převaděč spojitosti pro podobné taškařice, jelikož už na střední škole, kdy se ostatní u takových kousků pomočovali smíchy, já jen nechápavě zíral a to podotýkám, že jsem intelektuál asi jako Enšpígl zastánce sexuální zdrženlivosti.. ()

Mia... 

všetky recenzie používateľa

Totalni debilita stvorena jen pro debily. Uplne stupidni humor i poenta. Dve hvezdy jsou za herecke vykony (zahrat takovou blbost vyzaduje urcite velkou namahu) a za to, ze pro svou cilovou skupinu je tento film nejspise skvostem, takze svuj ucel plni a naplnuje sve divaky.Ovsem pocitove pro me je to odpad. ()

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Ujetá americká "somarina", ktorá je ale fakticky "cool". Pre mňa proste parádny nášup vo všetkých smeroch, lenže ten koniec je fakt už trápny, ale čo, však? Musím teda jednu hviezdičku ubrať. Ashton a Seann hrajú tak parádne debilov, že im to človek zožerie aj s naviákom. Jasné, je to uletené, občas trápne, pre niekoho nestráviteľné, pre mňa peckové. Dlho som sa u komédie tohoto typu tak nezabával. Je to komédia a ako taká má zabávať. Takže,jednoducho, výstižne, stručne a jasne: je to humorom prepchatá megasomarinka s parádnym humorom.... a dál...a dál.....z toho som fakticky už nemohol. /75%/ ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (28)

  • Ashton Kutcher (Jesse) priznal, že pôvodne vo filme ani nechcel hrať, pretože hlavná dejová línia sa mu zdala príliš hlúpa. Ale konečný scenár nakoniec obsahoval viacero vtipných scén, pri čítaní ktorých sa dobre zabával. (m.a.t.o.)
  • Známá fráze u čínského fastfoodu "a dál?", která se několikrát opakuje, je hrubým překladem nápisu na ceduli na střeše fastfoodu. (Alfréda)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené