Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (195)

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Je to ujetý, fakt hodně ujetý a jak tady hodně lidí zmiňuje, vygraduje to u scény s hot dogama. Musím říct, že nebyl dobrej nápad u toho večeřet. Nicméně množství a síla vtipu není taková, aby si to zasloužilo vyšší hodnocení. Něco tomu chybí a naopak je to podle klasických postupů - on / zvrhlík, kterej má všechno na háku a kašle na učení; ona / hodná, cudná, šikovná, která chodí se školním premiantem, nicméně tihle dva se potkají, pochopitelně se zamilujou a ona mu pomůže prozřít, takže najednou má chuť školu dodělat atd. No blá, blá, známe to přece, ne?! ()

P@\/EL 

všetky recenzie používateľa

Dobrá komedie, která nabídne hned několik srandovních situací. Za zmínku stojí určitě ta s tím psím semenem, která je sice dost nechutná, ale naprosto perfektní. Děj, jak už to u tohohle typu filmu bývá, byl celkem předvídatelný. Humor ušel, co se týka romantiky, tak tu jsem taky nějak překousnul. Vyvrcholení se mi docela líbilo. Nakonec musím pochválit povedený soundtrack. A mimochodem Tara Reid tady vypadá opravdu skvěle. ()

Reklama

tonho 

všetky recenzie používateľa

Nudný, trápny, klišovitý, predvídateľný film s fekálnym humorom, otrepanými pseudovtipnými situáciami. Navyše, hlavný hrdina a večný študent Van Wilder (Kevin Reynolds) mi bol strašne nesympatický,to isté platí aj o jeho nadržanom indickom asistentovi. To sú zhruba hlavné „prednosti“ jedného z ďalších zástupcov žánru „teensploation“. Vo filme Prci, prci, prcičky 3: Svadba došlo ku konzumácii psieho extrementu, v Sexy party tvorcovia nechali protagonistov skonzumovať psí ejakulát. Nie som žiadny puritán, fekálny humor mi neprekáža, ale psie semeno tečúce po brade Van Wilderovho soka v láske je aj pre mňa dosť veľká nechutnosť a vôbec sa mi to nezdá vtipné. Konzumácia hovien, moču a semena sa zrejme definitívne stala „žánrovým klišé“ v „komédiách“ o nadržaných teenegeroch. Zasmial som sa asi 3-krát, na komédiu je to strašne málo, to si radšej x-tý krát pozriem český film Sněženky a machři. Zavádzajúci je aj názov filmu, nechápem, čo bolo na tomto filme sexy. Na Sexy party 2 a 3 si už asi netrúfnem. ()

RedDuck 

všetky recenzie používateľa

Toto je jedna s komedií s dobrým námětem i postavami, které mohl talentovaný režisér vkusně rozvinout. Do jednotlivých předmětů, školního prostředí, interakci s profesory a spolužáky.... On ale řekl ne, a zcela samoúčelně začal do fungujícího těsta na sladký highfive piškot zamíchávat lidské i psí pohlavní orgány, sperma, sračku a močení. Každá zde fekální scéna, a že jich je, znamená další hřebíček do rakve zábavnosti. Nakonec tak i celé obsazení v čele s charismatickým Reynoldsem musí sežrat to co vytvořilo a věru to není pěkný pohled. Na tomto filmu není sexy vůbec nic! A mně je to líto, protože ta kostra příběhu a ty postavy fakt nebyly marný. ()

breebee 

všetky recenzie používateľa

Nic moc. Film mě vůbec nevtáhl do děje, takže jsem ho sledovala asi děvět hodin a asi bych ani nebyla schopna říct, o čem vlastně byl. Nepřišel mi nijak humorný ale zase jsem ho dokoukala až do konce a to se taky vždy nezdává. Uvažovala jsem nad hodnocením dvě nebo jedna hvězda, ale nakonec jsem si řekla, že si to asi ani ty dvě nezaslouží, i když možná jsem na to jen neměla náladu. ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (6)

  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)

Reklama

Reklama