Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (195)

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Proč ne? Mě to přijde docela sranda, samozřejmě hot dogy naplněné Koulosovým spermatem bych ochutnat nechtěl ale jinak fajn. Ryan Reynolds je docela sympaťák a budete mu fandit, protože Sexy party mu sedí rozhodně víc než Blade 3 Jeho černošskej kámoš a týpek z Indie jsou přesný akorát mohli naverbovat ještě ňákou hezčí holku než je Tara Reid. Až budete mít chuť na teenagerovinu a prcičky už jste viděli pusťte si tohle. ()

YoZo8 

všetky recenzie používateľa

Priemerná teenegerská komédia. Niečo na spôsob prci, prci ... ale nie až tak vtipné a bez energie. Herecké začiatky Ryana Reynoldsa síce boli všelijaké, ale musel nejako začať. Tara Reid tu bola ešte k svetu a bez plastik. Pár vtipov, pár komických situácii no žiadna sláva. Ak by to bolo trošku viac prešpekulované, tak by to bolo fajn. No tak to je len občasná sranda s pekne vyzerajúcimi hercami. A ešte jedna maličkosť. Neviem ako je na tom český dabing, no ten slovenský je dosť nepodarený. ()

Reklama

Wade 

všetky recenzie používateľa

Vůbec nevadí, že děj Sexy párty je lehce odhadnutelný, protože celý film svůj hlavní účel splňuje. Tím účelem je pobavit diváka a to se mu u mě povedlo. Pohodový Reynolds nebo šílený Penn a k nim navíc sexy Tarra. Film má několik vtipných scén a navrch legendární nechutnou scénu s koblížky a to děla ze Sexy párty podařenou komediální oddechovku. 78% ()

tonho 

všetky recenzie používateľa

Nudný, trápny, klišovitý, predvídateľný film s fekálnym humorom, otrepanými pseudovtipnými situáciami. Navyše, hlavný hrdina a večný študent Van Wilder (Kevin Reynolds) mi bol strašne nesympatický,to isté platí aj o jeho nadržanom indickom asistentovi. To sú zhruba hlavné „prednosti“ jedného z ďalších zástupcov žánru „teensploation“. Vo filme Prci, prci, prcičky 3: Svadba došlo ku konzumácii psieho extrementu, v Sexy party tvorcovia nechali protagonistov skonzumovať psí ejakulát. Nie som žiadny puritán, fekálny humor mi neprekáža, ale psie semeno tečúce po brade Van Wilderovho soka v láske je aj pre mňa dosť veľká nechutnosť a vôbec sa mi to nezdá vtipné. Konzumácia hovien, moču a semena sa zrejme definitívne stala „žánrovým klišé“ v „komédiách“ o nadržaných teenegeroch. Zasmial som sa asi 3-krát, na komédiu je to strašne málo, to si radšej x-tý krát pozriem český film Sněženky a machři. Zavádzajúci je aj názov filmu, nechápem, čo bolo na tomto filme sexy. Na Sexy party 2 a 3 si už asi netrúfnem. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Lawrence: 1. Roll On - The Living End [3:07] ,2. Bleed American - Jimmy Eat World [3:01] ,3. Hit the Ground - 6Gig [3:02] ,4. Bouncing Off the Walls - Sugarcult/Chris Shiflett [2:21] ,5. I'm a Fool - American Hi-Fi [4:00] ,6. Girl on the Roof - David Mead [3:19] ,7. Things Are Getting Better - N.E.R.D. [4:15] ,8. Okay - Swirl 360 [3:38] ,9. Blind Spot - Transmatic [3:17] ,10. Makes No Difference - Sum 41 [3:08] ,11. At Auntie Tom's - Fuzz Townshend [4:33] ,12. Little Man - Sia Furler [3:59] ,13. Start Over - Abandoned Pools [4:02], ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (6)

  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)

Reklama

Reklama