Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (195)

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Z Beckerovho filmu mám viac-menej zmiešané pocity, ale vzhľadom na to, že dnes vznikajú mnohé teenagerské fekálnosti, ktoré obsahujú viacej trápnosti ako skutočného humoru som sa rozhodol jemne prižmúriť oko. Ono to vlaste vôbec nie je až tak tragické. Teda, ak si odpočítam nejaké tie scény so zvieracími telesnými tekutinami, bolo to pre mňa aj stráviteľne nechutné. Samotný film je vcelku zábavný po celú stopáž, škoda niekoľkých absolútne zbytočných scén a trápnych fórov, celkovo však prevládajú tie relatívne vydarené vtipy. K tomu, že celé je to jedno veľké klišé a herci sú až na výnimku doslova príšerní sa na záver radšej vyjadrovať nebudem. Suma sumárum - 2 a 1/2* ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tu to komédiu som pozeral viac krát a viac krát ju vidieť budem. Komu sa páčilo American Pie, tak tento film sa im musí páčiť tiež. Je tam par nechutností ako napr. z tím psím sem.... to sa vždy otočím, keď si pomyslím, že by to poslal niekto mne. Ale teraz hodnotím celkový dojem a ten je veľmi dobrý. Túto komédiu a American Pie zaradujem medzi top komédie tohto žánru. A dvaja hlavní predstavitelia ťahali celí film a bez nich by som dal slabšie hodnotenie. R. Reynolds ako boss školy bol fakt skvelí a naozaj som mu to všetko veril. T. Reid bola po jeho boku ozdobou a spolu im to pristalo. Keď si chcem príjemne oddýchnuť pri filme, tak si pozriem práve tento. ()

Reklama

Handle 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to klišé. Pro někoho i jistě tuctový a snadno zapomenutelný film, ale mělo to alespoň plno vtipných scén a navíc Ryan Renolds a Tara Reid jsou sympatičtí herci, za mě musím říct, že se mi to vážně líbilo. A co určitě nezapomenu je věta, která ve filmu zazněla - Život by se neměl brát příliš vážně. Stejně jednou umřeme.. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Lawrence: 1. Roll On - The Living End [3:07] ,2. Bleed American - Jimmy Eat World [3:01] ,3. Hit the Ground - 6Gig [3:02] ,4. Bouncing Off the Walls - Sugarcult/Chris Shiflett [2:21] ,5. I'm a Fool - American Hi-Fi [4:00] ,6. Girl on the Roof - David Mead [3:19] ,7. Things Are Getting Better - N.E.R.D. [4:15] ,8. Okay - Swirl 360 [3:38] ,9. Blind Spot - Transmatic [3:17] ,10. Makes No Difference - Sum 41 [3:08] ,11. At Auntie Tom's - Fuzz Townshend [4:33] ,12. Little Man - Sia Furler [3:59] ,13. Start Over - Abandoned Pools [4:02], ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Je to film – nikdo není na univerzitě takový king jako Van, málokdo pozná osudovou ženu stejným způsobem jako Taj Mahal, a jen hrstce z nás projde sedmileté studium jedné školy placené bohatým tatínkem. Jde o pohádku, navíc o pohádku z Ameriky. Ovšem, jsem student. A jakožto takový se při podobných ptákovinách raduji, poněvadž brána života jest v tomto období neuzavíratelná. Samozřejmě, že realita vždy vypadá jinak, než jak ji vidí američtí filmaři. Leč podstata zůstává stejná. Věřím, že lidé nepotřebují film k tomu, aby pochopili, že život se má prožít, nikoli jen přežít. A pakliže ano, snad si vybírají filmy lepší než je tento. Avšak mě Sexy párty pobavila. Protože zítra je pondělí a mně začíná další týden studentského života…:-) ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (6)

  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)

Reklama

Reklama