Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (195)

tonho 

všetky recenzie používateľa

Nudný, trápny, klišovitý, predvídateľný film s fekálnym humorom, otrepanými pseudovtipnými situáciami. Navyše, hlavný hrdina a večný študent Van Wilder (Kevin Reynolds) mi bol strašne nesympatický,to isté platí aj o jeho nadržanom indickom asistentovi. To sú zhruba hlavné „prednosti“ jedného z ďalších zástupcov žánru „teensploation“. Vo filme Prci, prci, prcičky 3: Svadba došlo ku konzumácii psieho extrementu, v Sexy party tvorcovia nechali protagonistov skonzumovať psí ejakulát. Nie som žiadny puritán, fekálny humor mi neprekáža, ale psie semeno tečúce po brade Van Wilderovho soka v láske je aj pre mňa dosť veľká nechutnosť a vôbec sa mi to nezdá vtipné. Konzumácia hovien, moču a semena sa zrejme definitívne stala „žánrovým klišé“ v „komédiách“ o nadržaných teenegeroch. Zasmial som sa asi 3-krát, na komédiu je to strašne málo, to si radšej x-tý krát pozriem český film Sněženky a machři. Zavádzajúci je aj názov filmu, nechápem, čo bolo na tomto filme sexy. Na Sexy party 2 a 3 si už asi netrúfnem. ()

Zalost 

všetky recenzie používateľa

Jakže, teenagerovská komedie na kterou se dá koukat? Troufám si tvrdit, že ano. Nemůže za to ani tak scénář, který má své světlé chvilky i momenty naprostého poklesu (včetně nechvalně proslulé scény s "psím pečivem", která byla skutečně už příliš), ale hlavně a především úžasný Ryan Reynolds. Jeho herectví čistě za použití mimiky z něj v mých očí dělá nového Carreyho, a nepotřebuje se ani šklebit, stačí mu pozvednout obočí. Viděl jsem ho i v dalších filmech a rozhodně budu jeho budoucí tvorbu nadále sledovat. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tu to komédiu som pozeral viac krát a viac krát ju vidieť budem. Komu sa páčilo American Pie, tak tento film sa im musí páčiť tiež. Je tam par nechutností ako napr. z tím psím sem.... to sa vždy otočím, keď si pomyslím, že by to poslal niekto mne. Ale teraz hodnotím celkový dojem a ten je veľmi dobrý. Túto komédiu a American Pie zaradujem medzi top komédie tohto žánru. A dvaja hlavní predstavitelia ťahali celí film a bez nich by som dal slabšie hodnotenie. R. Reynolds ako boss školy bol fakt skvelí a naozaj som mu to všetko veril. T. Reid bola po jeho boku ozdobou a spolu im to pristalo. Keď si chcem príjemne oddýchnuť pri filme, tak si pozriem práve tento. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tak toto nie. Na tento párty žáner už začínam byť normálne alergický, a to ešte pred pár rokmi som ho dokonca vedome vyhľadával. Ale nič na tom vlastne nevidím - len prehliadka alkoholizmu, promiskuity a poriadnej dávky fekálno-sexistického "humoru". Aj keď príbeh je za každým trošku odlišný, tieto veci ich vždy bohužiaľ spájajú. Inak to nebolo ani pri Van Wilderovi, kde som čakal aspoň o niečo vyššiu úroveň. Veď predsa len Ryan Raynolds a Tara Reid v hlavných úlohách, to som myslel že to nemôže byť predsa až tak zlé. Ale dávam aspoň 1 hviezdičku za pár vydarených hlášok, scénok, no predovšetkým dobrý soundtrack nabitý punk-rockovou hudbou. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Je to film – nikdo není na univerzitě takový king jako Van, málokdo pozná osudovou ženu stejným způsobem jako Taj Mahal, a jen hrstce z nás projde sedmileté studium jedné školy placené bohatým tatínkem. Jde o pohádku, navíc o pohádku z Ameriky. Ovšem, jsem student. A jakožto takový se při podobných ptákovinách raduji, poněvadž brána života jest v tomto období neuzavíratelná. Samozřejmě, že realita vždy vypadá jinak, než jak ji vidí američtí filmaři. Leč podstata zůstává stejná. Věřím, že lidé nepotřebují film k tomu, aby pochopili, že život se má prožít, nikoli jen přežít. A pakliže ano, snad si vybírají filmy lepší než je tento. Avšak mě Sexy párty pobavila. Protože zítra je pondělí a mně začíná další týden studentského života…:-) ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (6)

  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)

Reklama

Reklama