Reklama

Reklama

Rovnováha síl štyroch párov je značne vychýlená - ženy totiž začali používať rady z populárnej knihy Steveho Harveya "Správaj sa ako žena, mysli ako muž", aby od svojich partnerov dostali to, čo chcú. Slobodná mamička Candace (Regina Hall) sa učí, ako byť o krok pred svojím nápadníkom (Terrence J), dlho zadaná Kristen (Gabrielle Union) má v pláne prezdobiť byt bez vedomia jej priateľa Jeremyho (Jerry Ferrara) a prefíkaná nezadaná Mya (Megan Good) sa rozhodla, že jej nový chlap Zeke (Romany Malco) musí vydržať prvých 90 dní bez toho, aby sa medzi nimi niečo stalo. A tak ďalej, a tak ďalej... Ale čo to? Muži sa nakoniec o zákernej knižke dozvedia a využívajú túto informáciu vo svoj prospech. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Chip89

Chip89 (hodnotenie, recenzie)

Viděli jste tenhle film, že ho sousdíte? Podle traileru přece nemůžete poznat kvalitu filmu. Neříkám, že je to něco úžasného,ale příjemná oddechovka pro zasmání. :)

ChIiBo

ChIiBo (hodnotenie, recenzie)

No ten trailer nic moc, jestli celý film bude stejně vtipný tak to jsou vyhozené peníze :-) Mimochodem ten obsah filmu asi někdo zkopíroval z Hitche ne, protože k tomuhle filmu určitě nepatří :-D

Petra46

Petra46 (hodnotenie, recenzie)

Proč tam jsou samí černoši? Nebo to se jen v USA všichni tak moc opalují?

Reklama

Reklama