Reklama

Reklama

ROT: Reunion of Terror

všetky plagáty
USA, 2008, 82 min

Scenár:

Meghan Jones

Hudba:

Ryan Copt

Hrajú:

Kayden Phoenix

Recenzie (3)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľná patlatina,ktorá už ani len neparazituje, no skôr degeneruje žáner svojou registrovanou účasťou. Tak sa to snažilo priblížiť 80kám, až si to natrhlo držku kolo celej masky, ktorá to vysypala na trh. Úvod mierne dvihol viečka no v 15minútovke končiace do-titulkovanie neveštilo nič dobré. Naplnením žánrového megavreca ( trápne neherecké, neatmosferické, ohlodávajúce súrodencov o pár desiatok rokov starších, mongoloidné kecy o hentom... ) sa potrdila režisérova impotencia.. To preventívne pobehávanie po obschlom lese a funny gore skryté úžasne novátorskou kamerou napohlo, asi ako.... Aspoň 8 rokov späť možno, ale dnes už neexist. ( že unrated-emented ) ()

corpsy odpad!

všetky recenzie používateľa

Formálna stránka je aj v rámci C-éčkového žánru jedna veľká katastrofa a to nehovorím o obsahu, ktorý možno rovno hodiť medzi zvratky. Nefunguje to v žiadnom ohľade, ani ako amatérsky slasher s dramatickou pointou, ani ako low budget homage žánru, proste nijak. Jedna obrovská nuda k nevydržaniu. ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Nie je to zlý film, na nízkonákladový slasher slušné, ale... Pointa sa snaží byť značne originálna, čo autorom nemôžem mať za zlé, no je to výhybka do vážnej drámy, ktorá akoby prišla z iného filmu. I postavy by mohli byť sympatickejšie, neuškodilo by viac napätia, gore i atmosféry. Na druhej strane, lesné prostredie i prostredie chaty má svoju atmosféru, vraždy sú vcelku drsné, i bez použitia gore, ale kľudne ich tu mohlo byť aj viac. Ako hovorím, zlý film to nie je, ale po pointe z neho ostáva trošku horkejšia pachuť. ()

Reklama

Reklama