Reklama

Reklama

Ženatý cez deň, slobodný v noci

(TV film)

Obsahy(1)

Televízna adaptácia divadelnej hry J. Mathiasa z prostredia madridskej smotánky. Príbeh Artura, ktorý je presvedčený, že milovanie s vlastnou manželkou spôsobuje domáce i svetové katastrofy, lebo jeho manželka je zakliata. Odkliať ju môže len jej nevera. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

"Chcem sa dožiť vysokého veku aby som ti mohol vystrojiť parádny pohreb!" Deštruktívne Studenkovej libido sa poverčivý manžel Jamrich pokúša skrotiť starým mládencom Mikulíkom pod dohľadom slúžky Tlučkovej. Dobre zahraná, ale nijako výnimočná komediálna inscenácia za dva a pol vitamínovej hormonálnej tabletky. ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Poněkud krkolomná divadelní hra, která převodem na plátno ze své krkolomnosti moc neztratila, ale dívat se na to samozřejmě dalo. Autor si asi myslel, že tím závěrem tomu nasadil korunu, leč příliš neuspěl. Atraktivní obsazení určitě neuškodilo. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Celkom vtipný námet na legálnu neveru, ale niečo tomu chýbalo, a ani tie dve pointy mi nestačili. Pritom herci zvládli inscenáciu bravúrne, režisér tiež, len tých zábavných momentov mohlo byť o niečo viac. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama