Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Britský břitký sitcom Life‘s Too Short, jejímž hlavním hrdinou je Warwick Davis, zobrazuje hrdinův "normální" život . Warwick provozuje agenturu pro hledání práce pro lidi malého vzrůstu, jako je on sám, a nejen proto si valnou část práce přenechá. Sekundují mu Ricky Gervais a Stephen Merchant, kteří seriál zároveň režírovali. (JackieBliz)

(viac)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (7)

Life's Too Short (2011) 

Ak si odmyslím zbytočný špeciál, tak ide o mimoriadne úsmevnú show. Kto pozná Rickyho Gervaisa, ten to videl a vie rozpoznať typický humor, ktorý aj skrze ústa Warwicka Davisa nosí jeho rukopis, akoby to hovoril sám Ricky, len jeho ústami a gestikuláciou. Na druhej strane, kto do toho ešte nespadol, je na čase. Plno nekorektného humoru a prilákali sa aj herecké hviezdy. U Warwicka Davisa treba uznať, že má tú správnu krv a nebojí sa robí si posmech zo samého seba a úlohu narcistického trpaslíka zahral neporovnateľným spôsobom. Tu sa ukazuje, kto to v sebe má a kto to nemá - taký najznámejší trpasel z GoT Peter Dinklage sa sťažuje, že Snehulienka a sedem trpaslíkov je nehanebným dielom, ktoré treba zakázať 😅 Ako povedal: "Snažíte sa byť progresívni v jednom smere, ale potom stále robíte ten spiatočnícky príbeh o siedmich trpaslíkoch, ktorí spolu žijú v jaskyni." Fňuk veru. Zrušme aj ježibaby, aby sa Kolíková neurazila. ()

Episode 1 (2011) (E01) 

Všetci máme svoju históriu utrpenia: "Možno ste nevideli zotročených trpaslíkov v putách, to je pravda. Ale ani ja som nevidel, aby černochov vystreľovali z kanóna ako guľu." 😅 ()

Episode 2 (2011) (E02) 

Najlepší príhovor hosťa na svadbe: "Určite sa pýtate, prečo si Emmu berie práve Nigel. Nuž, pretože ja som ju neoplodnil..." "Ale ona nemôže mať deti." "Oh, sorry, nemohol som vedieť, že je jalová." ()

Episode 3 (2011) (E03) 

"Ó, tak ma konečne spomenuli, tu sa píše: Pracovali sme s niektorými z najlepších hercov na svete ... a s Warwick Davisom." 😆 Záver so smetným košom je možno aj vrcholom prvých troch častí. ()

Episode 5 (2011) (E05) 

Jednoznačne najlepšia epizóda. Warwicka pristihnú v obchode nakupovať kondómy a jeho dvojminútová reč, na čo ich potrebuje, spôsobuje zabehnutie pukancov. Záverečné strápnenie sa na rande v nóbl reštaurácii je len malou čerešničkou na torte po tom, čo Warwick chce vyzerať husto a tak povie kamošovi, nech z neho urobí pred dvomi kočkami tvrďáka. A ten povie, že je "rapist", na čo čo sa Warvick šikovne vyhovorí pred mulatkou: Nie, nie, ja nie som rapist, som racist. 😂 Najlepšia scénka celej show. ()

Episode 6 (2011) (E06) 

Ďalšia scénka rehot: Warvick omylom vyhodí do jarku novú práčku a stará mu ostane doma. 🤣 ()

Easter Special (2013) (E08) 

Hodinový špeciál bol žiaľ krokom vedľa a zbytočnosťou. Radšej 25-30 minút údernosti ako 60 minút bez. ()

Reklama

Reklama