Reklama

Reklama

2 baby na mizine

(seriál)
  • Česko 2 $ocky (viac)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrajú:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(138)

Caroline a Max pracujú ako čašníčky v jednom brooklynskom bistre. Obe ale pochádzajú z úplne iného prostredia, Caroline bola kedysi veľmi bohatá, Max vždy trela biedu. Carolinin otec si odpykáva vo väzení trest za podvody a Caroline kvôli nemu prišla o svoj trustový fond. Max sa ju snaží v práci podporiť, zatiaľ čo Caroline dostane nápad, ako by si mohli obe dievčatá privyrobiť - budú predávať mafiny, ktoré Max pečie. Pretože Caroline nemá kde spať a prebýva v metre, Max sa rozhodne vziať ju k sebe domov. Čoskoro sa z oboch servírok stávajú kamarátky a nerozlučná dvojka v podnikaní. Caroline sa už totiž v hlave rodí plán, ako môžu spolu s Max zbohatnúť. Otvoria si vlastnú cukráreň, ale k tomu všetkému chýba jediné – zohnať dostatok hotovosti, aby mali kapitál na rozbeh. No vždy sa napokon ocitnú na mizine. (TV Markíza)

(viac)

Videá (113)

Trailer

Recenzie (462)

Martyska 

všetky recenzie používateľa

Stačí pridať dve šialené baby (jedna z nich musí byť blondína), ktoré spolu nemajú nič spoločné, sú na mizine a komediálny seriál je hotový! Dobrý scenár, dobré spracovanie a vtipný primitívny humor. Seriál sa dá pozerať a pritom aj zasmiať. Niekedy mám síce pocit, že neviem o čom je epizóda a celkom sa začnem nudiť, ale spracovanie sa fakt podarilo. :-) ()

Kamca_ 

všetky recenzie používateľa

Nejdřív jsem k tomuto seriálu byla dost odtažitá a ze začátku (1. série) to pro mě byl jen průměr. Potom jsem viděla pár dílů druhé série a skoro celou třetí sérií a kvalita se o dost zlepšila, takže jsem zvýšila svoje hodnocení na 75%. Hlášky Max prostě nemají chybu. A časem musím dokoukat všechny díly. ()

Reklama

TommyLeeJape 

všetky recenzie používateľa

Tak tyhle dvě holky mi moc nesedly (nechápejte mě špatně, v nějakém filmu pro dospělé by se neztratily). 2 Broke Girls je taková ta klasická přímočará sranda, která vás ničím nepřekvapí a ani (alespoň teda mě) ničím nepobaví (až na těch pár dvojsmyslů). Dokážu si to představit odpoledne na Nově jako tu jejich klasickou stupidní oddechovku. Mezi Ela Bundu a Carol s Frankem by holky zapadly znamenitě. Všem fandům seriálu se omlouvám, ale já bych přepnul na Hvězdnou bránu. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Už je to dlhšia doba, kedy by ma dáky novší komediálny seriál tak skvele pobavil ako práve 2 Broke girls. Oleg bol jednoducho fantastická sexuchtivá oplzlá ukrajinská postava a pri každej jeho hláške som chytala záchvaty smiechu. Samozrejme dve hlavné postavy Max a Caroline boli neskutočne úžasné, pretože ich predstaviteľky hrali tak presvedčivo, že som im všetko verila, že presne takéto sú i v skutočnom živote. Nič iné mi celé dni po rozume nechodí ako slovné spojenie Cupcake business.... Po príchode Jennifer Coolidge celý seriál ešte viacej ožil a s ňou prišla ďalšia vlna zábavy.... Proste super! Uvidíme ako dopadne druhá séria. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Dobre obsadený a dobre napísaný sitcom. Zhadzovačky sú občas fakt skvelé. Aj tak si myslím, že dnešný moderný seriál má klásť dôraz na vzťahy medzi postavami alebo tému na pozadí. 2 baby na mizine pracujú so vzťahmi i zápletkou dosť pozvoľna, preto dávam len tri hviezdy. Kvôli vtipnosti si rád pozriem aj druhú sériu... ()

Galéria (1 121)

Zaujímavosti (104)

  • Zvučka a predelové jingle sú úryvky piesne "Second Chance" od Peter, Bjorn & John. (Sagara)
  • V českém dabingu propůjčila stejná osoba svůj hlas židovské lékarnici ze 17. epizody 1. série, blogerce píšící o jídle z 19. epizody 1. série a otravné ženě Marrii ve 22. epizodě 1. série. (ČSFD)
  • Během rozhovoru zmíní Max (Kat Dennings) Stephena Hawkinga, což byl britský teoretický fyzik, který trpěl nemocí amyotrofické laterální sklerózy, která má za následek postupné ochrnutí celého těla. (Duoscop)

Reklama

Reklama