Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam je ako kuriér celý deň v uliciach Paríža a svoju "misiu" plní veľmi zodpovedne. Urobí čokoľvek, aby dodržal povesti expresného doručovateľa. Ale nech sa snaží akokoľvek, jeho šéf mu nikdy nepridá k platu, nikdy sa mu nepodarí predstihnúť svojich kolegov a nikdy nedoženie ani svojho otca policajta.
Jediným svetlým bodom jeho života je Nadia - ale aj tá sa na neho poriadne naštve, ak sa neukáže na svadbe jej sestry. Lenže Sam má práve rozvoz naviac a zdá sa, že sa na neho lepí poriadna smola ... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (58)

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Súhlasím s uživateľom Fr, že najväčším prínosom tejto chaotickej hry na mačku a myš v parížskych uliciach je osoba Cataliny Denis. Dokonca aj oproti sérii Taxi - v tomto zmysle slova možno tento film nazvať PseudoTaxi 1 - je to mizerná filmárčina s kopou nepochopiteľných scenáristových počinov a partičkou postáv, ktoré očividne po nociach čuchajú k výparom zo starých čokoládových veľkonočných zajačikov. Vyzerá to, že v dielni Luca Bessona sa môže sebarealizovať už kde-kto a výsledkom je konflikt mierne natvrdlého Sama s FedExom zla. Sami si zvážte, či vám to stojí za tú námahu... ()

KosiR_ksr 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná bessonovsky laděná oddychovka, které bych odpustil všechny nelogičnosti bláznivé zápletky kromě jedné. S takovou fúrií bych nevydržel ani minutu, natož riskovat život. Sbalil bych prachy a zmizel. A kdybych se snad náhodou nechal vtáhnout do té šílené hry a dostal se dál, tak sbalím, co mi zrovna zůstalo (v lepší případě i s pěknou pětadvacítkou) a nebudu si hrát na dědečka co měnil až vyměnil. Francouzi ale nejspíš neznají českou lidovou slovesnost, a tak končí... však se podívejte sami jak. 50% ()

Reklama

srolyma 

všetky recenzie používateľa

Tady si Frantíci zcela nepokrytě parazitují na úspěchu série Taxi, taxi. Jen vyměnili smolařského taxikáře za smolařského poslíčka na skůtru, jinak vše naprosto stejné. Nespokojená vdavekchtivá snoubenka, problémy s policií, zločinecký gang, do toho zběsilé honičky, sem tam nějaká ta humorná postavička. Ale proč ne, na průměrné pobavení to úplně stačí. ()

yntelygent 

všetky recenzie používateľa

Hoci to uz ma 10 rokov,prvy krat som si to pozrel az teraz...vela ludi to prirovnava k serii Taxi,ale toto podla mna ani zdaleka nedosahuje taku uroven,aj ked rukopis Luca Bessona je obcas citit....aj v Taxi bol napr.Frederic Diefenthal akoze looser,ale postava to bola svojim sposobom sympaticka....tuto bol luzer ozaj luzer a clovek mu to aj zelal....lebo bol blb.....skratka nesympaticke obsadenie....a cele take nemastne neslane....ked budem chciet oddychovku na zimny vecer,tak si radsej pustim neviemkolko krat opakovane niektoru cast Taxi,ako toto... ()

nessbeal 

všetky recenzie používateľa

Paradicka! Film mal vsetko co clovek od akcnej komedie moze ocakavat, nahanacky na motorkach, hra o velke peniaze, napad bol dobry, nic podobne tu este nebolo...Teda aspon co si ja pamatam. A milujem toho herca co hral hlavnu rolu, to je proste tvar na ktoru clovek len tak nezabudne. Kopec zabavy, dost zamotane zo zaciatku, ale to robi film dobrym! Pecka ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama