Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam je ako kuriér celý deň v uliciach Paríža a svoju "misiu" plní veľmi zodpovedne. Urobí čokoľvek, aby dodržal povesti expresného doručovateľa. Ale nech sa snaží akokoľvek, jeho šéf mu nikdy nepridá k platu, nikdy sa mu nepodarí predstihnúť svojich kolegov a nikdy nedoženie ani svojho otca policajta.
Jediným svetlým bodom jeho života je Nadia - ale aj tá sa na neho poriadne naštve, ak sa neukáže na svadbe jej sestry. Lenže Sam má práve rozvoz naviac a zdá sa, že sa na neho lepí poriadna smola ... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (58)

Prothean 

všetky recenzie používateľa

Dalo by se říct, že je to ''taková ta oddechová komedie''. Některé scény byly povedené a některým se dalo dokonce i smát, ačkoliv to trochu připomíná Bessovu trilogii filmů Taxi a film Kurýr s Jasonem Stathamem. Film je podle mě docela zbytečně dlouhý takže počítejte, že přibližně po prvních 60ti minutách vás film přestane bavit a zbylých 30 minut vás bude nudit a ke konci filmu vás stejně nic nepřekvapí, protože to končí klasickým happyendem. ()

DonBraso 

všetky recenzie používateľa

Příjemný překvapení,kdy člověk leží a přepíná bednu a na Filmboxu poprvé dokouká celý film:)Mně se líbí,že to má doopravdy spád a neustále se něco děje,že člověk ani neví,že už je konec.Ta berlička s mobilním telefonem je vlastně tah k akci,kdy se hned někam opět jede a zase se mění podmínky,vyjednávání a takhle pořád dokola někam musíte.Herecky nemám výhrady a Michaël Youn bavil i s dobrým českým dabingem.Možná je to pro někoho kopie,u mě je důležitý se u tohohle typu filmu nenudit a bavit a to kupodivu splňoval s pár výhradama.75% ()

Reklama

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Súhlasím s uživateľom Fr, že najväčším prínosom tejto chaotickej hry na mačku a myš v parížskych uliciach je osoba Cataliny Denis. Dokonca aj oproti sérii Taxi - v tomto zmysle slova možno tento film nazvať PseudoTaxi 1 - je to mizerná filmárčina s kopou nepochopiteľných scenáristových počinov a partičkou postáv, ktoré očividne po nociach čuchajú k výparom zo starých čokoládových veľkonočných zajačikov. Vyzerá to, že v dielni Luca Bessona sa môže sebarealizovať už kde-kto a výsledkom je konflikt mierne natvrdlého Sama s FedExom zla. Sami si zvážte, či vám to stojí za tú námahu... ()

GATTO 

všetky recenzie používateľa

Presne to čo som čakal som aj videl, bavili ma filmy taxi , takisto ma bavil aj tento film. Pobavil som sa na vtipných scénach. Zo začiatku sa človek stratí kto je vlastne s kým ale na konci filmu sa všetko vyjasní. Vetsina hercov neznáma ale svoju úlohu zohrali dobre. Komu sa pačili filmy taxi bude sa mu pačiť aj tento film. ()

DJ Kritik 

všetky recenzie používateľa

Ak to má človeka pobaviť, tak u mňa to malo opačný efekt. Niektoré pasáže ma doslova rozčulovali. Nedokážem sa prehrýsť niektorými stupiditami, ktoré nemajú ani situačný humor a ani náznak slovného humoru. Situácie založené na primitivizme sa hodia tak pre 10 ročné deti, pre ktoré to bude akčný trhák. Vtiahnutie do deja:* Humor:* Akcia: *** ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama