Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Veľká Británia The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (94)

Facerr 

všetky recenzie používateľa

Rozkejklaná kamera a netradiční zwiřátka uprostřed odlehlé exotiky. Tak se dá popsat tohle dílko. Přestože můžeme konstatovat, že filmaři mohli z tohohle kousku vytřískat o hodně víc, není to špatnej nápad, nekonaj se tu žádný nudný dialogický prodlevy a triky jsou dost povedený. I když si tenhle film hraje na realitu už v úvodních titulcích, kde se hlásá, že "tento snímek je natočen podle skutečných událostí", moc diváků tenhle fakt asi nesežere. Spíš mi to připomnělo zemanovu Cestu do pravěku. Kdyby se ale tvůrcům dostala tahle klasika do rukou před tím, než natočili The dinosaur project, mohla to bejt dobrá inspirace a možná by se před "found footage kamerou" objevil i T-rex, kterej by nějakou tu hvězdičku v hodnocení určitě přidal:) ()

Romeo5 odpad!

všetky recenzie používateľa

Spoustu mrtvých míst kterou produkce zaplnila nápovědou pro diváky jako například "nevidím,padáme atd" Už zmíněné klišé jsem neregistroval v posledních 20 minutách ale v celém filmu a velmi špatně zahrane (neautentické) prostě směšný hnus..Zbytečné dialogy postrádající logiku jako například "tady to není bezpečné musíme jinam" (když tam to nebylo bezpečné ani pod zemí) střídali jeden druhý :) Abych nebyl zas tak přísný potvůrky se povedli a příroda ze začátku taky pěkná..přesto nemůžu dát víc než nic..Směšná slátanina bez originálního nápadu..Snad první britský film bez zásahu...fuj ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V strednej Afrike sa množia prípady stretnutia a pozorovania záhadného prehistorického tvora. Jedná sa vraj o plesoaura alebo pliosaura. Domorodci ho volajú Mokele Mbembe. To podnieti Britskú kryptozoologickú spoločnosť zorganizovať vedeckú expedíciu do kongskej džungle, aby priamo na mieste overila pravdivosť týchto zvestí. Objavia tam niečo šokujúce. Ocitnú sa v zabudnutom prehistorickom svete, ktorý je plný nebezpečných nástrah. Čaká ich tam "Jurský masaker". ** ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý pokus o found footage v štýle Jurského Parku, ktorý mi zľahka pripomenul nedávny, kvalitný seriál The River (ten bol však omnoho desivejší a nápaditejší). V tomto prípade ide len o taký expedičný, dobrodružný light-horor, ale pozeral sa dosť dobre a ani moc nenudil. Navyše mám dojem, že oproti väčšine FF kúskov vyzerá výrazne lepšie a má profesionálnejšie spracovanie, zrejme preto, že FF tu bolo s príbehovým zámerom a nie iba ako prostriedok na zakrytie malého rozpočtu. Triky a spracovanie dinosaurov boli tiež obstojné a záchvaty smiechu nevyvolávali, takže celkovo ok, i keď nemôžem povedať, že by som bol z toho špeciálne nadšený. ()

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Kecy, kecy, kecy, dinosaurus, kecy, kecy, kecy, kecy, dinosaurus... Těžká nuda ještě podpořená vskutku dementní kamerou. Od dob prvního Jurského parku mám pro diny slabost, ale pokud se chcete vydat na vyjížďku za vyhynulými veleještěry, raději sáhněte po prověřené Cestě do pravěku ;-) Ty dvě hvězdy za docela slušné efekty a za hezké dinosaury. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama