Reklama

Reklama

Tom (Jason Segel) a Victoria (Emily Blunt) sú milenci, ktorí sa nie a nie vziať, pretože im v ceste za dokonalou svadbou neustále stoja nejaké pracovné povinnosti, rodinné tlaky a veľa iných prekážok. Nestanú sa zásnuby  dobu neurčitú hrobárom ich vzťahu? (TV Doma)

Videá (40)

Trailer

Recenzie (271)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

The Five-Year Engagement je veľmi dobrý film. Podarilo sa im skĺbiť pravú romantiku s dobrým humorom. Veľa párov by si mohlo vziať dokonca aj ponaučenie z tohto diela. Okrem toho sa na to príjemne pozeralo, pekná kamera s romantickými scénami. Chybičkou je možno len soundtrack z ktorého proste nebudete ohúrení. A práve hudba by mala pri romantických filmoch hrať s dejom tandem. Jason Segel mi bol vždy nesympatický, viem čo sa od neho môže čakať, aj tu prináša svoj slušný štandard. Naopak Emily Blunt ma opäť príjemne "prekvapila", tu začínala byť veľkou ikonou v Hollywoode a to potvrdila aj v tomto filme. Zahrala to naozaj bravúrne. Aj vďaka nej som tento film preplával s radosťou. Môžem teda konštatovať, že The Five-Year Engagement patrí v roku 2012 k najlepším vo svojom žánri. A nemám na mysli nič iné ako romantickú komédiu. ()

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

Emily Blunt vládne tomuto snímku půvabem sobě vlastním, okouzlujícím projevem a podmanivou přitažlivostí, bohužel Jason Segel jí nedokáže sekundovat, ona je o parník lepší.. K tomu tedy mám dvě zásadní výhrady, od romantické komedie neočekávám sprostotu a tady jí bylo příliš, taková ta čtvrtá cenová, a pak délka filmu, tolik pohřbů nepamatuji.. ()

Reklama

nunka 

všetky recenzie používateľa

Snaha o originalitu spackala všetko, čo mohlo byť na tomto filme zábavné. Keď dám všetky srandičky bokom, zostane len nudná kostra s prepálenou stopážou. Herci sú sympatickí, spolu im to celkom klape, no po hodine toho istého ma skrátka dobehla nuda, vtípky jednoducho nestačili a túžobne som očakávala záver. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Príjemné prekvapenie. A nechápem to šokujúco nízke hodnotenie na čsfd. Ľudia, čo by ste ešte chceli? Aby tam E. Blunt tancovala nahá odzemok? Pritom ide o príjemnú, pohodovú romantickú komédiu, ktorá aj keď trvá vyše dve hodiny ani chvíľu nenudí. Takto nejak si to predstavujem. Zaujímavý dej a príjemní herci sa rovná polovica úspechu. Vo filme sa rozoberá jeden z najvážnejších problémov v partnerskom vzťahu - keď sa jeden musí prispôsobiť tomu druhému, ak chcú zostať spolu. V scenári sa pamätalo asi na všetky možné variácie a kombinácie, ktoré z tohto problému môžu vzniknúť a dej nás tak previedol cez všetky úskalia, ktoré sú potrebné na vyriešenie. Jasona Segela si ako scenáristu asi budem viac všímať, chlapec má talent. A to nehovorím o tom, že je aj skvelý herec. No a E. Blunt bola čerešnička na torte. Jeden z ďalších filmov vhodných na zlepšenie vnútornej pohody a momentálnej nálady. 85/100 ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Příště prosím víc britského humoru a méně hollywoodských nápadů. Ono natočit dvouhodinový film o zásnubách vyžaduje odvahu a švih. Tady se to úplně nepovedlo. Nejlepší scény tak byly ty, kde nebyla (jedna z mých oblíbených hereček) Emily Blunt - hlavně lov srny a pak rodinný oběd a la srnčí hody. Což trochu zamrzí, když jde o romantickou komedii, že ano... ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (8)

  • Zingermanova reštaurácia, kde Tom (Jason Segel) pracoval po presťahovaní do Michiganu, je skutočná lahôdkáreň v Ann Arbor, ktorá bola otvorená v roku 1982. (misterz)
  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)
  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)

Reklama

Reklama