Reklama

Reklama

Kung-fu Panda

(seriál)
  • Česko Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (viac)
Animovaný / Akčný / Rodinný / Komédia
USA, (2011–2016), 30 h 43 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrajú:

Mick Wingert, Kari Wahlgren, Fred Tatasciore, Stephen Root, Simon Helberg, Wallace Shawn, Diedrich Bader, Wayne Knight, James Hong, John DiMaggio, Lauren Tom (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(78)

Pandí jedlík Po se pod vedením svého učitele Shifua dokázal stát dračím bojovníkem. Nadále však musí rozvíjet své dračí schopnosti a bojovnost, protože domovskému Údolí míru hrozí další nebezpečí. Společně s dalšími mistry kung-fu, kteří se nazývají Pět postrachů (Opičák, Kudlanka, Jeřáb, Zmije a Tygřice) proto musí čelit nejrůznějším protivníkům. Animovaný seriál přináší další dobrodružství ze světa oblíbené filmové série Kung Fu Panda. (Česká televize)

(viac)

Recenzie používateľa muti k tomuto seriálu (71)

Season 1 (2011) (S01) 

Výborný seriál, ktorý je voľným pokračovaním filmov. Uvidíme každodenné tréningy a výcvik päťky aj dračieho bojovníka, ktorý sa sám vymakava na ozajstného majstra. Každodenné aktivity chrámu bývajú konfrontované s netradičnými hosťami a úlohami. Samotný chrám uchováva mnohé legendárne artefakty nesmiernej sily. Okrem tradičných nepriateľov ako Croc Bandits stretávame aj majstrov kung-fu, ktorí sa spreneverili poslaniu chránenia slabších. Z rekurzivnych postáv sa mi páči Temutai je jeho zastrašovacia výrečnosť. Každý tréning prináša bremeno a ťarchu, ale napokon prináša ovocie a v pravý čas môže rozhodnúť o živote a smrti. ()

Škorpióní jed (2011) (S01E01) 

Tigress sa dostáva do problémov, z ktorých ju môže dostať len vzácny liek, ktorý stráži Scorpion, ktorý sa dal na ničivú cestu Mind Control ()

Princezna a Po (2011) (S01E02) 

Rozmaznana cisárovná odoláva šarmu pandy až kým nepríde do tuhého ()

Polepená situace (2011) (S01E03) 

Chramova telocvičňa odhalí temné tajomstvo minulosti a jej staviteľa ()

Řetězová reakce (2011) (S01E04) 

Je čas aby si Po vylepšil vzťah s Tigricou, využije na to presun cez les, cez ktorý musia preniesť antický stĺp s rubínom. O rubín majú ale záujem aj banditi ()

Třepotavé prsty zapomnění (2011) (S01E05) 

Vynikajúce mind games uvidíme v časti kde Po preskočí sväté poradie zvitkov a naučí sa chvat zabudnutia skôr než sa naučí dôsledky. Čo sa stane, ak Po vymaže všetky zlé spomienky na seba? A čo na to evil engineer Boar? ()

Hodný krokodýl, zlý krokodýl (2011) (S01E06) 

Keď je niekto tak dôverčivý, že vpustí do domu banditu, ktorý ostal v núdzi... Po je príliš dôverčivý a spája sa s Krokodílom s postranným pohľadom ()

Hrdina z hornídolní (2011) (S01E07) 

Po prichádza do Mantisovej rodnej dedinky a dozvedá sa tajnú pravdu o Dragon warrior, ktorá mení celú podstatu zostavy. Po sa dostáva do roly outsidera, ktorý o ničom nemá páru ()

Panda ve vězení (2011) (S01E08) 

V tejto časti uvidíme ďalší legendárny masterpiece artefakt - Quake Kladivo, ktorého úder už nikdy nesmie nastať. Po ide undercover do väzenia na vlastnú päsť, aby dokázal majstrovi že sa naňho dá spoľahnúť. Na pomoc si berie shifting stone, ktorý mu zmení vzhľad. Ale nie ducha dračieho bojovníka. ()

Sova přijde znova (2011) (S01E09) 

Fakt namakaná časť kde Po hľadá cesty evil Owl Senpai, ktorá cíti šancu keďže Ugwei je už mŕtvy. Bude mať šancu Sifu proti krídlam a Pazúrom? Bude Evil Po? ()

Zlý Po (2011) (S01E10) 

Výborná časť kde uvidíme silu legendárneho artefaktu, ktorý sa skrýva v chráme. Kopírovacie zrkadlá bývajú často vo fantasy, teraz ich uvidíme aj v nasadení. Evil Po! ()

Až přechází zrak (2011) (S01E11) 

Žiaci učiteľa Sifu svojou nedbanlivostou znesvatia miesto a on musí prijať za to zodpovednosť. Čo ak je to ale celé inak? Veľmi pekný ďalší silný nepriateľ pandy a jej učenia, Senpai ktorý ide zničiť Sifu! ()

Nosorožcova pomsta (2011) (S01E12) 

Veľmi pekná časť ktorá je dokrutkou zo staršieho diela, ale z iného uhla. Vynára sa formidable enemy Nahnevaný Nosorožec! A jeho tajnou zbraňou je znalosť slabosti iných... ()

Mistr Ping (2011) (S01E13) 

Pandov pushy otec expanduje do chrámoveho predaja a nechtiac sa naučí tajný úder. Na scénu prichádzajú 3 prasiatka (temní výrastkovia) a chcú sa naučiť tajný úder. ()

Oogwayův duch (2011) (S01E14) 

V tejto časti uvidíme návrat temného majstra, ktorý pozná nejeden top trik ()

Rozený Kung Fu (2011) (S01E15) 

Karte kid - Story of Son of Temutai vs Peng ()

Stínové dámy (2011) (S01E16) 

Top príbeh Dáždnikoveho Defenzivneho Dance a ich úmysel v chráme. Uvidíme nielen ostrý útok dáždnika, ale predovšetkým jeho defenzívou, ktorá je úchvatná. A napokon to celé do seba zapadne. Sú sú aj výborne mini vtipky, ako vzájomný pohľad Hadice a Tigrice na poznámku no girls here, right? Plus celá love Story ako ju poznáme, od volavky až po kačicu 😹 ()

Velký brácha Po (2011) (S01E17) 

Not lame warhog vs crazy iron fist father ()

Panda má fandy (2011) (S01E18) 

Po je ľahostajný voči hrozbe džina v džbáne a dostáva sa tým do nebezpečnej konfrontácie proti Hydra Growth súperovi ()

Dračka o Dračího bojovníka (2011) (S01E19) 

Po dostáva oznámenie že začína the Dragon warrior day kde môže každý vyzvať warriora na duel do západu slnka. challenger časti je Returned Rhino ()

Reklama

Reklama