Reklama

Reklama

Pätica ženatých mužov - Vincent Stevens (Karl Urban), Chris Vanowen (James Marsden), Luke Seacord (Wentworth Miller), Marty Landry (Eric Stonestreet) a Philip Trauner (Matthias Schoenaerts) - si prenajme krásny podkrovný byt v meste - ideálne miesto pre tajné ľúbostné zálety, sexuálne hry alebo inú, možno aj nelegálnu zábavu. Raj na zemi sa však onedlho premení na nočnú moru, keď v byte objavia telo neznámej mŕtvej ženy. Na rad prichádzajú zásadné otázky, ktoré je treba zodpovedať. Nikto si nemôže byť ničím istý a prvotná dôvera sa medzi priateľmi vytráca. Najpodstatnejšie však je, kto je vrah. Je totiž jasné, že vrahom musí byť jeden z nich. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (137)

Signore 

všetky recenzie používateľa

Rafinované. Nebýt zbytečně prekombinovaneho závěru, uvažoval bych i o čtvrté hvězdě, ale těch twistu je prostě příliš. A to je celkem škoda, protože první hodina má slušnou atmosféru, vyvolávající u diváka potřebné napětí. Pak se to ale začíná postupně kazit (to nemluvím o tom, že zpětně do sebe určité části správně nezapadají). ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Človek si pripadá ako schyzofrenik, keď si trikrát v jeden deň pozrie ten istý príbeh. Belgický thriller remakovaný Holanďanmi a Američanmi, pričom pôvodný film samozrejme vyšiel najlepšie. Tento americký remake nie je zlý, ale je to opäť ako v holandskom prípade verná kópia originálu. Dokonca niektorí herci boli aj v originálnom filme. Čo vyzdvihujem je herecké obsadenie, či už mužské alebo ženské. Isabel Lucas a Rachael Taylor sú neskutočne sexi. 60 % ()

Reklama

(fun)tomas 

všetky recenzie používateľa

Belgický originál z roku 2008, za ním nasleduje holandský remake natočený po dvoch rokoch a a ako posledný prišiel na scénu remake z USA pochádzajúci z roku 2014. Podľa viacerých filmových portálov má kvalita filmov zostupnú tendenciu. Bohužiaľ som mal možnosť vidieť len poslednú menovanú verziu. Myšlienka, na ktorej je vystavaný dej je originálna a bezpochyby zaujímavá. Avšak jej prevedenie na filmové plátno sa mi javilo nedotiahnuté do konca. Ďalšie záporné body dávam za spôsob vrstvenia deja. Jeden dejový zvrat je fajn, no ak ich príde viacero po sebe v relatívne krátkom čase, zbytočne to len zvyšuje prekombinovanosť filmu. Plusy vyvažujú mínusy, takže hodnotím ako čistý priemer. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Originál som nevidel, ale odhadujem, že tento napínavý remake bude doslovný. Prečo nie, zaujímavý scenár sa dostal k širšiemu obecenstvu. Tým pádom ale zrejme sú opakované aj nedostatky originálu (to všetko iba fabulujem). Ak by mal film 90 minút a vystačil si s prvou pointou, nepôsobil by tak prekombinovane, ako po finálnom zásadnom odhalení. Myšlienkovo to film už nijako výrazne neobohacuje. Proste chlapi sú raz takí a ženy tiež. Loft sa odohráva vo fikčnom svete, kde stačí mať trochu peňazí a ženy sa hneď pred vami plazia po kolenách. Kto z nás by v takom svete nechcel žiť? No možno po pozretí tohto filmu a jeho zvratov, založených na vzájomných klamstvách, nikto. 70% ()

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Minimálne erotický, v žiadnom prípade nie mysteriózny, pomerne dobre thrillerový a chabo dramatický zhluk pohyblivých obrázkov Erikom úplne skurvene zrežírovaný. Ono, čo sa dalo čakať od filmu, do ktorého medzi 5 najdôležitejších postáv nominujú nehrajúceho neherca Wentwortha "väzenie zlomím" Millera. Chcelo to mať zápletku a asi tak sto prekvapivých momentov. Malo to len nudu a asi sto upadnutí diváka do bezvedomia. Pozitívom je snáď iba Karl Urban, ktorý tam pretiahol všetko, čo vedelo dať od seba nohy. Áno, takýto život by ma rozhodne bavil, s bytom, či bez bytu. Nepozerať. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (9)

  • Natáčení odstartovalo 6. 6. 2011 v New Orleansu, aby se k dokončení o několik týdnů později přesunulo do belgického Bruselu, a mohlo být k 26. 7. 2011 dokončeno. (Conspi)
  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené