Reklama

Reklama

Šéfka

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenzie (164)

lucieK 

všetky recenzie používateľa

Podle mého názoru je tato reality show nad očekávání dobrá. Nejedná se o další zmršenou verzi americké relity show jako byl Survivor (v ČR Trosečník) a rozhodně mnohem lepší než estrádní pořady typu Superstar. Opět nechápu co se českému díváku nelíbí popř. co mu vadí. Soutěžící jsou vybráni bravůrně, sice ani jeden z nich práci top manažéra vykonávat nemůže, ale na tom snad diváku záležet nemusí, důležité je se bavit nad lidskou debilitou, které bylo v tomto pořadu nad míru požehnáno. Soutěžící jsou rozmanití, takže je o zábavu postaráno. Vyzdvihla bych Pavla Čutku, Zoltána Lagina a nebo Jana Kociána. S americkou verzí se to porovnávat nedá, ale je to za poslední roky jedna z nejlépe zvládnutých reality show, ba jestli ne vůbec nejlepší. Nejenom soutěžící, ale i moderátoři, prostory, úkoly a i komentáře jsou zvládnuty na jedničku. Chápu že Češi a Slováci jsou uzkoprsí maloměšťáci, kteří každý pokus o reality show odsuzují, ale 18% ? Tak to si tahle RS rozhodně nazaslouží!!!!! Vůbec nejvtipnější bylo jak se Zoltán v minulém díle pozvracel na kameru. Jediné štěstí že se RS vysíla v jednu ráno, jinak by si snad musel na hlavu nasadit pytel a emigrovat do zahraničí:-D ()

A.Beech odpad!

všetky recenzie používateľa

Christova ked otvori hubu tak to už stačí na hodnotenie celej šou...niektorí učastníci sú tam tak sprostí, že to sa nenajde ani vo viacerých šou dokopy! Nemám nič proti reality šou, s mierou a hlavne pokial sa neberú vážne sa dajú sem tam pozrieť. Ale táto šou po prvom diely (videl som pár minút, ktoré mi naozaj stačili na hodnotenie) vyzerá byť naozaj ťažko pozeratelná. Neodporúčam :D ()

Reklama

Crocuta odpad!

všetky recenzie používateľa

Sleduji se zvráceným potěšením a smíchy se popadám za břicho! V hlavní úloze údajná celebrita, jejíž projev je směsicí hulvátství, buranství a ješitnosti, nabízí svým potenciálním zaměstnancům výhru v dolarech, protože ji to přijde levněji, než kdyby jim zaplatila jako každému jinému na Slovensku v eurech - a ta banda patolízalů se předhání v servilitě a snaze upozornit na sebe. Hlášky typu "je to piča", "pchá sa do riti",kterými Mojsejová nešetří, ovšem sedí padni komu padni - není divu při tom lidském materiálu, který má k dispozici. Korunu všemu nasazuje veledůležitý afektovaný kadeřník, který se ve své roli vševědoucího dozorce a pohůnka vysloveně vyžívá a s potěšením kárá a soudí chudáky vydané na milost jeho aroganci. Vřele doporučuji každému, kdo hodlá zkoumat kam až může sahat ochota nechat se ponižovat a dělat ze sebe idiota pro vidinu nijak závratného výdělku a vlastní zviditelnění! ()

Streamline 

všetky recenzie používateľa

Jediným mínusom tejto show bola práve osoba, okolo ktorej sa to celé malo točiť. Šéfka. Nora Mojsejová vôbec nepôsobila ako vrcholová manažérka a mohla by si podať ruky s niektorými záujemcami o miesto v jej firme, ktorí zrejme dosahovali podobne nízky stupeň inteligencie a prezentovali sa slovníkom, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani dlaždič. Od začiatku sa na túto "reality show" nedalo pozerať inak, ako na situačnú komédiu. V tomto žánri by rozhodne patrila k najlepším...na rôznych komických situáciach, konfliktoch a výmene názorov sa dalo skvele pobaviť. Osobne ma zaujal hlavne Pavel a jediný človek, ktorý si zaslúži označenie manažér, Michal. 70%! ()

piccoli odpad!

všetky recenzie používateľa

keby to videl Donald Trump pred sobášom s Ivanou, tak by pravdepodobne nad Slovákmi a Čechmi len mávol rukou, prípadne po Šéfke by si "strčil prst skrz krk" ... od tohto horší bol asi len Farmár hľadá "kravu/y"....Mojsejová...tse...shes back, shesh stronger, ritcher and ...of course...even dumber!!! ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama